Skip to content

Angyalok üzenete Neked: „Te is a legjobbat érdemled!”

Gyakran erősítsd meg, hogy szeretnek téged és szeretetre méltó vagy. Szeress bele az életbe, az angyalok utat mutatnak neked, hogy jól érezd magad.

Időnként előfordulhat, hogy nem veszünk észre valakit, akit nekünk szánt a sors, mert más elképzelésünk van párunk kinézetéről vagy viselkedéséről.

Mennyei tapasztalat - Mariann története
Angyalok üzenete Neked: „Te is a legjobbat érdemled!”

Úgy tűnik, mások tanácsai összezavartak, vagy ellentmondást okoztak benned.

Végre örömmel tölti el lelkünket, hogy itt lehetünk. Olyan érzés ez, mintha szárnyaink nőnének, és saját „drámánkat” felülnézetből szemlélnék. Metatron arkangyal arra sarkall hogy egy magasabb tudati fok elérésének vágya hajtson bennünket.

A ránk bízott anyagi eszközök isteni forrásból származnak, és a mi felelősségünk, hogy bölcsen, az isteni törvényt betartva, az isteni áramlást elősegítve használjuk őket.

Régi sérüléseid miatt félsz a világtól és az érzésektől.

Itt az ideje, hogy vállald a fájdalom kockázatát, és ne menekülj többé érzéseid elől. Erősítsd meg, hogy ez a te igazságod ebben a pillanatban. Tölts egy kis időt egyedül, csendes elmélkedéssel, és gondolkozz a szíved vágyain.

Ideje karriert változtatnod.

Vizualizálj egy csodálatos, romantikus kapcsolatot egy nagyszerű társsal. Akkor vagy a legvonzóbb, amikor teljesen jól érzed magad a jelenben. Azt üzenik az Égiek, hogy jelen pillanatban bekövetkezhet az, amit gondolatban már szeretnél megvalósítani.

Te is a legjobbat érdemled!

Hosszú ideje jársz tudattalanul is a Fény útján, ezért gyakran magányosnak érezheted magad, másnak, mint a többiek.Ezért imában kérj egy pegazust az Égiektől, hogy segítsen társteremtőjévé válni az isteni céloknak. Ne töprengj a jövőn aggodalmaskodva, mert a jelen az, ahol változtatni lehet. Az IstenNő és az Égiek azt akarják, hogy tudd: Álmaid gyorsabban valóra válnak, mint hiszed, de tápláld a tüzet türelemmel.

Index