Skip to content

Az életerő titka, amely megváltoztatja az emberek gondolkodását

Az életerő titkát fontos, hogy megismerje minden ember, mert ezáltal is valósíthatja meg az örömteli, kiegyensúlyozott életet.

Amióta léteznek magasrendű emberi kultúrák a földön, azóta ismeri és tudja minden szellemi ember, hogy létezik valamilyen éltető energia, amely áthatja fizikai világunk, mintegy átjárja testünk, noha jelenléte túlmutat az emberi test szigorúan értelmezett határain.

Ezt az éltető erőt a kínaiak chi-nek, az indiaiak práná-nak, az egyiptomiak ká-nak, a görögök pneumá-nak, a szufik barakká-nak nevezték.

Hippokratész „a természet gyógyító ereje”-ként említette, Paracelsus numia-ként, Hermész Triszmegisztosz telesma-ként, Franz Anton Mesmer mágneses fluidium-ként, Dr. Wilhelm Reich orgon-ként, stb.

Az életerő titka, amely megváltoztatja az emberek gondolkodását
Az életerő titka, amely megváltoztatja az emberek gondolkodását

Mindenki (fel)ismeri ennek az erőnek a jelenlétét

És bár a többség nem vesz tudomást létezéséről, mindazonáltal válogatás nélkül hat mindenre és mindenkire, mint a gravitációs vonzás vagy az állandó légnyomás. Az emberiség kezdeteitől fogva mindig is voltak kik ismerték és használták ez az erőt.

Felhalmozott állapotban életmegőrző illetve gyógyító hatását a tömegek varázslatos erőként, az ezzel élni tudó csodadoktoroknak tulajdonították.

És noha fejlődni látszik a modern emberiséh…

A cikk a tarsasag.org oldalon folytatódik

Index