Skip to content

Az Unikorniskártyák üzenete Neked, Újhold alkalmából

Az angyalok elhozták az Unikornis kártyákat az Újhold alkalmából. A három kártya közül egyet lehetett választani, megérzés alapján.

Az unikornisok arra emlékeztetnek bennünket, hogy kik is vagyunk valójában. Az angyalok a szívünkön, az egyszarvúak viszont a lelkünkön keresztül szólnak hozzánk.

Szarvuk egy isteni energiát sugárzó varázspálcához hasonló.

Az Újhold erősödő fényében fogjuk átértékelni a kártyák jelentését – azaz a növekvő női energiák, megérzés és érzelmi  intelligencia jegyében.

Bármerre irányítják, ez az energia gyógyító hatású, és nem csupán testünket és érzelmeinket, hanem a lelkünket is képes meggyógyítani. Az unikornisok még azokat a mély lelki sebeket is elsimítják, amelyektől esetleg már több életen keresztül szenvedünk. Ha készen állunk erre, az unikornisok segítségünkre lehetnek személyes, családi vagy akár országot érintő karmánk megtisztításában.

Csupán kérni kell őket, hogy segítsenek.

Ezek a csodálatos, nemes paripák felkutatják azokat, akikből sugárzik a fény, mert tovább látnak saját kicsinyes önmaguknál. Azokat az embereket keresik, akik mások megsegítésére és a világnak – még ha az annak csak egy kis szelete is – a jobbá tételére törekszenek.

Az unikornisok teljesítik a kívánságokat.

Az unikornisok segítenek, hogy kitartsunk elképzeléseink mellett; bátorságot és hitet öntenek belénk a kihívások és nehézségek idején. Megerősítenek és megszilárdítanak elhatározásunkban, méltósággal és vonzerővel ruháznak fel, hogy harcolhassunk az igazunkért.

A kártyák üzenete

Bal: Segítség

Bal: Segítség
Úton a Segítség

A segítség már úton van hozzád, tehát várj türelmesen.

Az unikornisok csak egy gondolatnyi távolságra vannak tőled. Fordulj hozzájuk bizalommal, és meglátod, hogy a segítségedre lesznek.

Megerősítés: Az unikornisok segítenek nekem.

Újholdi unikornis üzenet: bízz az ösztöneidben!

Közép: Isteni látásmód

Isteni látásmód
Isteni látásmód

Lásd meg mindenkiben a benne rejlő istenit.

Az unikornisok isteni módon tekintenek a világra, és csak a jót veszik észre mindenkiben. Ez a lap arra kér téged, hogy keresd mindenkiben Istent, és meglátod, hogy az emberek másként fognak viszonyulni hozzád.

Megerősítés: Mindenkiben meglátom az istenit.

Újholdi unikornis üzenet: hallgass a belső istennői hangodra!

Jobb: Jövő

Engedd el a múltat
Engedd el a múltat

Engedd el a múltat, és indulj előre.

Ezzel a kártyával az unikornisok arra emlékeztetnek, hogy segítségükkel a jövődet olyanná alakíthatod, amilyenné szeretnéd. Először szabadulj meg múltbéli gátlásaidtól, utána magabiztosan haladhatsz előre.

Megerősítés: Az unikornisok segítségével gyönyörűvé alakíthatom a jövőmet.

Újholdi unikornis üzenet: tisztulj meg a múlttól ahogy havonta megtisztulsz!

Diana Cooper több nagy sikerű spirituális témájú könyv, mint például Az egyszarvúak csodája, A Little Light On Angels és a Fény angyalai kártyák elismert szerzője. A világban utazva arra tanítja és ösztönzi az embereket, hogy fedezzék fel és valósítsák meg valódi önmagukat.

Kiadja: Synergie Magyarország

Index