Skip to content

Hozd ki a legtöbbet a hónapokból a Hónapkezdő Tarot Kirakás segítségével

A Hónapkezdő Tarot Kirakás segít megtervezni a most következő néhány hét főbb irányát.

Ismét elérkezett egy új hónap, és azon tanakodsz, hogy hova tűnik az idő? Hiszen egy pár perce még az előző hónap volt! Amikor ezt a cikket olvasod, éppen februárt írunk. Azaz eltelt egy egész hónap már az új évből.

A Tarot kiválóan alkalmas az előre tervezésre

A Hónapkezdő Tarot Kirakás segítségével betekintést nyerhetsz abba, hogy mi várható az elkövetkező hónapban, és hová kell összpontosítanod a figyelmed, hogy a legtöbbet hozd ki ebből a négy hétből.

Összesen nyolc lapot használunk a kirakás során, hogy megfigyelhessük a rohanó időt. Mert az bizony egyre csak múlik!

Az idő egyre gyorsul, és ez tényleg így van – mindenki számára

Rohan az idő – olyan közös tapasztalat ez, amelyen minden tudatos lény osztozik. Úgy vélik, az oka abban keresendő, hogy ténylegesen gyorsulásnak éli meg mindenki, ahogy idősebbé válik.

Gondold meg: amikor megszületsz, és eltelik egy perc, az egész életed egyetlen perc hosszúságú. Eltelik egy óra és máris hatvanszor gyorsabban telik az idő – hatvan „egész életet” éltél máris le.

Hozd ki a legtöbbet a hónapokból a Hónapkezdő Tarot Kirakás segítségével
Hozd ki a legtöbbet a hónapokból a Hónapkezdő Tarot Kirakás segítségével

Amikor egy napos leszel, már 24 óra egy élet. Egy hónapos korodban már harminc „teljes egy napos életet” éltél, sőt 43 200 „teljes egy perces életet”. És ekkor még csak egy hónapos vagy!

Később ez még tovább gyorsul, hiszen egy évesen már 12 „teljes egy hónapos életet” leéltél. Tíz évesen egy hónap már sokkal kisebb időtartam, mint egy évesen. Ötven évesen tíz év már sokkal kisebb időtartam, mint tíz évesen!

Joggal teheted fel a kérdést tehát „hova tűnt el ez a hónap is? És mi vár Rám az új hónapban?”

Rajtad is múlik, hogy eltelik az időd vagy hasznosan telik az időd!

Sokszor elgondolkozom, hogy vajon az emberek hagyják-e eltűnni az éveket anélkül, hogy valóban megélnék, vagy ténylegesen jelen lennének minden pillanatban.

Tehát ne hagyd, hogy még egy hónap menjen el melletted! Csak korlátozott ideig vagyunk itt, ezért használja ki az új hónap minden óráját, napját, minden hetét és egész életed!

Ebben segíthet a Hónapkezdő Tarot Kirakás.

Így vesd ki a Hónapkezdő Tarot Kirakást

A nyolc lapos Hónapkezdő Tarot Kirakás kiválóan feltárja az életedből elmúló energiákat és az életedbe érkező energiákat.

Megvizsgálhatod, mire számíthatsz, és mire készülhetsz fel életednek kulcsfontosságú területein (szerelem, karrier, egészség és lelkiség, vagy személyes fejlődés), és a következő hetekre összpontosíthatsz.

Hozd ki a legtöbbet a hónapokból a Hónapkezdő Tarot Kirakás segítségével
Hozd ki a legtöbbet a hónapokból a Hónapkezdő Tarot Kirakás segítségével

A kirakás kártyahelyeinek jelentése

Az 1. kártya azokat az energiákat mutatja, amelyek elmúlnak az életedből, a 2. kártya pedig azt, hogy mit tudsz továbbvinni magaddal az új hónapra.

Még akkor is, ha látszólag negatív kártya van az első pozícióban, vagy ha kihívást jelent az elmúlt négy hét, mindig tovább vihetsz magaddal egy fontos életleckét, amely a 2. kártyán jelenik meg.

Emlékezz, hogy gyakran, amikor egy megfordított kártya életleckeként jelenik meg, a leckét még nem kell megértened vagy felfedned, és gyakran vissza kell térned az előző kártya energiájához a továbblépéshez.

Az új hónap első napjaiban ezért akár meditálhatsz is azon, hogy mélyebben megértsd az aktuális leckét.

A kirakás kártyahelyeinek jelentése
A kirakás kártyahelyeinek jelentése

A 3. kártya az elkövetkezendő négy hétben megmutatkozó legfőbb célkitűzést mutatja meg – azt, hogy valójában mire is kéne törekedned. Ha itt Nagy Arkánum lap szerepel, akkor azt jelzi, hogy nagyobb életmód-váltásra vagy gondolkodásmód-váltásra vágysz.

Az udvari lapok azt tüntetik fel, hogy milyen típusú személy szeretnél lenni, míg a Kis Arkánum kártyái azt jelezhetik, hogy milyen tényleges erőfeszítéseket szeretnél elérni. Ebben a helyzetben a megfordított vagy a „negatív” kártya valóban rávilágíthat arra, hogy mit akarsz elkerülni vagy megváltoztatni az életedben.

A 4. kártya arra ad választ, hogy milyen energiát tudsz igába fogni és kiaknázni, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az előtted álló, következő négy hétből.

Az 5-8. kártyák pedig az életed legfontosabb területeire összpontosítanak, és arra, hogy mire számíthatsz azokban:

  1. kártya: karrier (ideális lapok: Kardok)
  2. kártya: egészség (ideális lapok: Botok)
  3. kártya: anyagiak (ideális lapok: Érmék)
  4. kártya: párkapcsolat (ideális lapok: Kelyhek)

Összességében a legfontosabb hogy keresd az új lehetőségeket, és azért vesd ki ezt a kirakást, hogy megláthasd, hogyan tudod kihasználni az éppen soron lévő hónapot. Mire összpontosítsd a figyelmed? Mit kell „módosítanod” annak érdekében, hogy az eddigi legjobb heteid következzenek?

A Hónapkezdő Tarot Kirakás megadhatja rá a választ!

Ismerd meg részleteiben az összes Tarot lap értelmét! Gyere és vegyél részt az online Tarot tanfolyamunkon, ahol Magyarországon eddig sosem oktatott részleteket és a Tarot valódi titkait ismerheted meg.

Dr. Peter T. Sinclair

Forrás: tauportal.hu

Index