Skip to content

A mentális védelem alapjai angyali segítséggel

A mentális, avagy tudati védelem minden élethelyzetben fontos képessége az embernek. Amikor egy alacsonyabb energiájú helyre, például egy forgalmasabb közterületre, vagy alkoholisták látogatta helyre kell mennünk, amikor beteg vagy mérges emberek között vagyunk, fontos energetikai védelmet teremteni magunk köré.

A tudati védelem mindenki számára fontos

Ez különösen az érzékeny emberek esetében fontos, akik hajlamosak magukba engedni mások energiáit.
Hogy megvédd magad, egyszerűen csak képzeld el vagy érezd, hogy teljesen körbevesz egy fény, melynek színét te magad válaszod meg. Másokat vagy tárgyakat (például járműveket, házakat) is védhetsz ezzel a fénnyel. De a védelem hatása kopik, ezért körülbelül 12 óránként meg kell ismételni.

A mentális védelem alapjai angyali segítséggel
A mentális védelem alapjai angyali segítséggel

Az angyalok segítségét is kérheted, hogy még erősebb legyen a mentális védelmed! Egy korábbi cikkben erről írtam részletesebben.

Az alábbiakban következik néhány szín, amelyek közül a helyzettől függően választhatsz a mentális védelmed alapszínének

  • Fehér fény: Hatásos a bűnözés és a fizikai támadások ellen. Pótlólagos angyali védelmet hív melléd.
  • Rózsaszín fény: A negativitás ellen véd. Segít olyankor, mikor negatívan gondolkodó, panaszkodó vagy pletykás emberek között vagy, mert a rózsaszín pajzson csak a szeretet képes áthatolni.
  • Zöld fény: Fizikai gyógyító pajzs. Használd olyanok esetében, akik fizikailag megsérültek vagy betegek.
  • Bíbor fény: Pszichikus védelem pszichikus támadások és entitások ellen.

Alapfokú mentális védelmi formák

  • Tükörlabda: Amikor sérülékenynek érzed magad, vagy ha olyankor kell durva energiájú helyre menned (például nagyobb embertömegbe vagy megterhelő üzleti tárgyalásra), amikor csakráid tiszták és nyitottak, lásd, vagy érezd, hogy egy tükörlabdába lépsz. A labda tükörfaláról minden negativitás visszapattan.
  • Ólompajzs: A negativitás elleni legerősebb védelem arra az estre, amikor harc vár rád, vagy különösen sérülékenynek, nyitottnak érzed magad. Lásd, vagy érezd, hogy egy pillekönnyű ólomréteg vesz körül, melyen semmi nem képes áthatolni.
  • Hármas védelem: Válassz ki három vagy több színt, és a tökéletes védelem érdekében helyezd magad köré több rétegben.

Forrás részben: fenyorveny.hu és aureion.hu

Index