Skip to content

Pegazus Tarot – Válassz egy kártyát és tudd meg, mit üzennek az Égiek!

Pegazus Tarot Üzenet Neked!

Válassz egyet a három Pegazus Tarot kártyából, hogy megtudd, mit üzennek Neked az angyalok a pegazusok által!

 

Pegazus Tarot Üzenet Neked - 3 kártya
Pegazus Tarot Üzenet Neked – 3 kártya

A három lap jelentése a következő:

Bal

Iramváltás

„Váltsál iramot! Ha eddig lassan poroszkáltál, most vágtázz. Élj a most adódó lehetőségekkel”

Az Élet ritmusa folyamatosan változik. Néha lassabb, máskor gyorsabb a világ. Bizonyosan Te is megtapasztaltad, hogy vannak napok, amikor alig múlik az idő, máskor meg a hetek, hónapok is szélsebesen rohannak.

Az Égiek azt üzenik, hogy biztasd a pegazusodat iramváltásra! Engedd el magad annyira, hogy érzékeld, éppen milyen sebességfokozatra van szükséged, hogy a jelenben adódó lehetőségekkel élj – és válts iramot, ha szükséges!

Közép

Együttműködés

„Eljött a közös munka ideje! Keresd a veled hasonlóan gondolkodók társaságát, dolgozzatok össze a közös cél érdekében.”

Az elmúlt időszakban rengeteget léptél előre, és ha kérted a pegazusodat az Égiektől, akkor még sebesebben szálltál tovább az utadon. Most viszont eljött az ideje, hogy megkeresd a veled hasonló gondolkodásúakat, és együtt dolgozzatok! Fogjátok be közösen a pegazusaitokat, röpítsenek együtt tovább titeket. Egységben az erő, fogjatok össze!

Jobb

Minden készen áll

„Az Égiek és a pegazusod Rád várnak, hogy meghozd a döntést: változtatsz az életeden?”

A világ sokat változott néhány hét alatt és minden készen áll arra, hogy sikerrel változtass az életeden pozitív irányba. Itt vannak a lehetőségek, vedd észre őket és élj velük! Az Égiek mindenben támogatnak, a pegazusod pedig arra vár, hogy végre kezedbe vedd a gyeplőt!

Mit érdemes tudni a pegazusokról?

A pegazusok olyan halhatatlan égi lovak, amelyeket az Égiek az emberek és angyalok segítésére szántak. Mindenki, aki az IstenNővel vagy az angyalokkal kommunikál, kérhet magának pegazust, ami egy ideig mellette marad és segíti az útja során.

A pegazus nem angyal, nem fog sokat súgni vagy bölcs tanácsokat adni! Ellenben ha felülsz a hátára, átsegít a nehézségeken és ha akarod, sebesen röpít a célod felé. A pegazus energia éppen emiatt előremozdító, feladatmegoldó energia.

Forrás: aureion.hu

Index