Skip to content

Tarot jóslás január harmadik hetére (01.16-01.22.)

Január harmadik hetére ismét különleges Tarot jóslást kínálunk Nektek.

Tarot jóslás január harmadik hetére (01.16-01.22.)

válassz egy vagy két kártyát megérzésed szerint, és máris megtudhatod, hogy mit üzen január harmadik hetére Neked a Tarot!

tarot jóslás spiritan
tarot jóslás spiritan

A mostani kirakás során ismét megmutatjuk a három lap egyenkénti értelmén túl két-két lap együttes jelentését is.

A Tarot sokkal erősebb, hatékonyabb és komolyabb eszköz az angyalkártyákhoz képest. Míg az angyalkártyáknál egy lapot húzunk egy kérdésre, a Tarot képes mélységeiben is feltárni a problémákat, megoldásokat.

Ehhez viszont szükséges tudni értelmezni is a lapok közös jelentését. A mai kirakással tehát bepillantást nyersz abba, hogy miként dolgoznak azok, akik a Tarot-t valóban használják.

#spiritan #tarot

A három lap a következő:

Bal:

XVI A Torony

A Torony azt mutatja, hogy a vélt biztonságból magunk köré emelt falak hirtelen inogni kezdenek. Általában olyan struktúrákról és dimenziókról van szó, melyek túl szűkké váltak számunkra. Ez érintheti meggyőződéseinket és alapelveinket éppúgy, mint szakmai és pénzügyi biztonságra vonatkozó elképzeléseinket, nem utolsó sorban baráti és egyéb személyes kapcsolatainkat.

A torony mindenesetre olyan koncepciót jelképez, mely régebben jótékony biztonságot, talán még védettséget is adott számunkra, de melyből mostanra kinőttünk. Általában meglepő tapasztalatok, néha sziporkázó ötletek, melyek romba döntik a régi koncepciót.

Mivel itt elsősorban biztonságunk vélt bázisáról van szó, ezeket a hirtelen változásokat gyakran katasztrófaként éljük meg. Csak az első sokk elmúltával érezzük megkönnyebbülten, hogy régi tehertől szabadultunk meg. Ezt az áttörést akár saját felismerésünk, akár külső esemény is kiválthatja.

Közép:

Kelyhek Lovagja

A Kelyhek Lovagja szeretetteljes, békés légkört, jókedvet és a mosoly bölcsességét szimbolizálja. Szemlélődő órákat, harmonikus összhangot, romantikus álmodozást, azt a hangulatot, mikor szerelmesek leszünk.

Ha eddig konfliktus és civódás uralkodott, a kártya kiegyezést és békét mutat. A kikapcsolódás és pihenés álmodozó óráit jelöli, mikor örülünk az élet szépségének, a művészeteknek és különösen a zenének.

Jobb:

Kelyhek Királya

A Kelyhek Királya a Víz elem férfi oldalát, a transzcendens tapasztalatok, a megváltás, az ősokkal, a megnevezhetetlennel való misztikus egyesülés kutatását testesíti meg. Ő tudatában van annak, hogy ez a tudás mindig megközelíthetetlen marad az intellektus számára, csak az tapasztalhatja meg, aki képes megnyílni az intuitív szemlélet előtt, és kész arra, hogy megtalálják és megérintsék.

A Kelyhek Királya azt az akaratot is megtestesíti, mellyel érzéseinknek és médiumi képességeinknek teret biztosítunk, a felfogott rezgéseknek zene, költészet vagy más művészeti alkotás formájában testet adunk, nem utolsósorban a gyógyítás területén.

Hiányos elhatárolódás képessége miatt az erők játékszerévé válik, így bonyodalmakba és intrikába keveredik.

Két-két kártya együttes értelme

1+2

Készülj rá, hogy jelentős érzelmi megrázkódtatást kell átélned a hét során, ám ez nem feltétlen jelent rosszat, sokkal inkább váratlan, hatalmas érzelmi kitörést, változást, ami arra késztet, értékeld át a helyzeted. Kattints ide!

1+3

Könnyen lehet, hogy olyan élményekben lesz részed, amelyek miatt alapjaiban rendül meg a világnézeted. Mivel a változás, a váratlan helyzet nem jelent katasztrófát szükségszerűen, meglehet, hogy a megrendülés pozitív tapasztalatokból fakad majd. Ha többet akarsz tudni, olvasd el ezt!

2+3

Belső béke, érzelmi kiegyensúlyozottság, az intuíciód erősödése esélyes a hét során. Ez az időszak igencsak alkalmas a belső utazásra, önmagad és a valóság teljesebb megismerésére. Élj vele, kattints ide!

Index