Skip to content

Társasági energiavámpírok, avagy kik és miért szívják le az energiádat

Aktuális, mindennapos témával foglalkozom, bár nem új keletű ez a jelenség, sokan írtak is róla. Az energia-vámpírizmus ott van mindenhol, kapcsolatainkban, munkahelyünkön- figyelemfelkeltésnek szánom e sorokat.

Mit tennénk ha tudnánk, hogy egy bizonyos mennyiségű energiával születtünk le, ezen a Földön?

  • Engednénk, hogy csak úgy elillanjon?
  • Áldozatszerepben, tehetetlenül tündökölnénk?
  • Vagy megpróbálnánk tenni valamit?
  • Esetleg, megtanulnánk megőrizni?
  • rezgésszintünket emelni?

Dr. Bruce Goldberg szerint a társadalmunkat két negatív érzelem uralja, a félelem és a depresszió, és ezek tesznek érzékennyé bennünket a lelki támadásokra.

Sajnos a társadalom nem készít fel bennünket arra, hogy bizonyos tünetek mögött, metafizikai okokat keressünk.

Az átlag ember elutasítja, még a gondolatát is a lelki támadásnak, vagy energia-vámpírizmusnak, megbélyegezik, pszichikailag instabilnak titulálják azt, aki akárcsak lehetőségként kezeli ezt a problémát.

Hogyan ismerhetjük fel, hogyan védhetjük meg magunkat és mit tehetünk, hogy felismerjük forrását, energiahiányos állapotunknak, a pech sorozatainknak?

Ezzel az írással, szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy rálátásunk legyen, bizonyos energetikai manipulációkra, tanuljuk megőrizni örökségünket, amivel leszülettünk, hogy kitudjunk teljesedni és vállalt feladatainkat véghez tudjuk vinni.

Társasági energiavámpírok, avagy kik és miért szívják le az energiádat
Társasági energiavámpírok, avagy kik és miért szívják le az energiádat

A minket körülvevő energiamező, az aura, arra szolgál, hogy megvédjen a felénk irányuló, különböző energetikai támadásoktól.

Olyan ez, mint egy védőpajzs. Egy nyugodt természetű ember, csendes szellemmel, nagyszerű, fényes, ragyogó, egészséges aurával rendelkezik.

A körülötte lévő energiaburok nem szaggatott, nincsenek „ lyukak”, vitalitással teli, sugárzó egyéniség. Az éterikus testet finom, aqua-kék mezőként lehet látni.

Amennyiben az éterikus test erős, (Etheric_body) a fizikai test is egészséges, tele vitalitással, életörömmel.

A körülöttünk lévő energiamező, bioplazma, az úgynevezett éterikus test, szoros kölcsönhatásban van a fizikai testünkkel, átszövi azt.

Ez a réteg tartja egyben az atomokat a testünkben és felelős az egészségünkért. A teozófusok CW Leadbeater és Annie Besantfoglalkoztak ezzel a témával, ma már az interneten is találunk bőven irodalmat erről.

Aura deformáció

Akiknek valamilyen végtagjuk amputált, nagyon is ismerős az úgynevezett „fantom fájdalom”, amikor is fáj a már nem létező végtagjuk!

Ezért kell megérteni a légzésnek fontosságát is, ami nagymértékben emeli éterikus testünk vitalitását, egyben a fizikai testünkét is. Természetesen, ehhez hozzátartoznak a tiszta, pozitív gondolatok, cselekedetek is.

Amikor a lelkünk háborog, amikor nap-nap után megéljük a negatív impulzusokat, mint pl. a gyűlöletet, féltékenységet, irigységet, az ideges őrjöngést, és dühös kirohanásokat-az aura szürke lesz, gyenge, szaggatott, vékony és merev, megjelennek a törések, a lyukak és ezek egyre nagyobbak lesznek, teret engedve az energiavámpírok számára, megnyitva a kaput a betegségeknek, különféle baleseteknek, az úgynevezett pech sorozatoknak.

Ezért tanácsos elengedni a negatív érzéseinket, az izgalmat, felindulást és dühkitörést, megőrizve nyugalmunkat, mert így tudjuk védeni magunkat a külső, negatív behatásoktól.

Az energia burkunk érintetlen marad, rezgésszintünk emelkedik és megfordulnak az áramlatok, egyre több és kellemesebb dolgokat vonzunk be az életünkben.

Ezért tanácsos elengedni a negatív érzéseinket, az izgalmat, felindulást és dühkitörést, megőrizve nyugalmunkat, mert így tudjuk védeni magunkat a külső, negatív behatásoktól.

Az energia-vámpírizmus nem igazán ártalmatlan foglakozás. A vámpírizmus nemcsak egy bizonyos energiaegység ellopásáról szól, az energiarendszer támadásáról, hanem a finom energiaréteget is károsítja, gyengíti, akár a karmikus sorsvonalakon is okozhat deformitást.

Egy tetemes energia-lecsapolás után, megjelenhetnek különböző pszichikai deformitások.

Annak, aki más energiáiból táplálkozik, annak bezárulnak az Univerzum csatornái, kialakul egy ördögi kör, így kénytelen egyre több és több energiát lecsapolni a környezetéből, ezáltal megjelennek a súlyos betegségek, balesetek, egészen a halálig.

Ha valaki elindul ezen a lejtőn, nehéz megállni.

Hogyan lehet megismerni azokat, akiknek szükségük van energiatöbbletre, szükségük van az energia-lecsapolásra?

Nagyon egyszerű, ebből az írásból ez is kiderül, azonban főbb jellemzői a következők: az ilyen ember könnyen dühbe gurul, kötekedő, irigy, agresszív, ingerlékeny, betegesen féltékeny stb., igyekszik alárendeltté, dependensé/függővé tenni a másikat, mert egy alárendelt egyéntől, sokkal könnyebb elvenni, mint egy egyenlő-rangútól.

Egy gyerek, aki egy olyan családban születik, ahol az Univerzum csatornái szép lassan bezárultak, már gyerekkorában megtanulja az energiarablást.

Hiszen, ha a kapuk bezárultak, energiát nem lehet szerezni máshonnan, csupán az emberektől!

A gyerekek a szüleiktől kapnak energiát, egészen addig, amíg használni nem tudják a mindenség energiáit.

Ha egy gyerekről van szó, akkor az elkezdi irritálni édesanyját, hogy felbosszantsa. Ő elkezd kiabálni folyamatosan, így átadva az energiát.

A leggyakoribb a veszekedés.

Vagy a gyerek gúnyt űz az iskola/játszó társaiból, megsérti, bántja őket, vagy akár az állatokat bántalmazza, kínozza, az idős embereket kineveti, tiszteletlen velük, így felbosszantva őket, hogy megszerezze az energiaadagját.

A leggyakoribb a veszekedés.

Olyankor alaposan megtépázzuk egymás auráját, energiaburkát, az nyer egy veszekedésben, aki jobban tudja a másikat csapolni.

A legtöbb párkapcsolat azért megy tönkre, mert az elején sok energiát adunk bele, egy idő után nem kapjuk azt vissza, ezért jön a veszekedés, hogy visszaszerezzük azt, amit átadtunk.

Szeretnéd megtudni, hogy a párod, vagy a kiszemelted valóban az Ikerlángod-e? Készítettünk erre egy ikerláng tesztet, kattints ide!

Van, aki úgy szerez magának energiát, hogy folyton bohóckodik, az úgynevezett jókedve mögött azt a látszatot kelti, hogy neki van elég energiája, mégis lehangoló, amit maga után hagy.

A társadalmi vámpírizmus mindenhol jelen van, megtalálható a baráti körökben, a családokban, munkahelyeken, az utcán vagy az is lehet, hogy éppen magunkra ismerünk e sorok olvasása közben.

Mindegy melyik oldalon állunk, a lényeg hogy felismerjük és igyekezzünk teljes erőnkből megtalálni a kiutat.

Rendszerint ezek az emberek szívják fényünket, erőtlenné tesznek, kimerítenek, zsarolnak…

Aura Vámpír

Az energia egy ajándék, nagyon drága kincs az ember számára. Segít lendületesnek lenni, segít örülni, segíti a munkánkat, a manifesztációnkat, a sikert, segíti a tanulást, a segítőkészséget embertársaink felé, önmagunk felé, a szeretetet, a boldogságot, a nevetést…

Az energia alkalmat nyújt arra, hogy beteljesedjünk, hogy a felvállalt feladatainkat örömmel teljesítsük.

Tudom, hogy ez nem éppen egy kellemes téma, kifejezetten kényelmetlen, mert talán mostanra már kiderült, hogy a szociális energiavámpírok akár a közvetlen közelünkben is lehetnek, a szeretteinkben, barátainkban mutatkozhatnak, vagy akár magunkban is felismerhetjük.

Ez a felismerés bizonyára kényelmetlenül érint, kicsit zavaró, a nyugalmunkból kissé kizökkent.

Azonban vigasztaljon az a tudat, hogy sohasem késő elkezdeni a változást, visszaszerezni fényünket, kapcsolatban lépni az Univerzum csatornáival, és kinyitni azokat az ajtókat, amelyek visszaadják ragyogásunkat, egészségünket, szabadságunkat, ahonnan végtelenül tudunk töltekezni, anélkül hogy szeretteinket, embertársainkat szipolyoznánk.

Soha sem késő megadni magunknak az esélyt, hogy jobbak legyünk, altruistábbak, önzetlenebbek, humánusabbak…

Remélem ez az írás segítség lesz ebben a felismerésben, nagyon hasznos információkat szolgál, főleg azoknak, akik szeretnék tudni, felismerni, azonosítani, kik is azok, a szociális, vagy társadalmi energiavámpírok, akik körülöttünk vannak.

Ha felismerjük őket, így módunkban áll óvakodni tőlük, vagy megtanuljuk kezelni, különben lelki támadás ér részükről.

Minél kevesebbet veszünk részt a játékaikban, annál hamarabb kénytelenek változtatni magatartásukon a jövőben, megértik, hogy nem csak ők fontosak, hanem mindenki, aki itt él, ezen a Földön.

Cikkünk következő részében taglaljuk a felsorolását, „címkézését”, ezeknek az energiavámpír típusoknak, hogy könnyebb legyen az azonosítás.

Szerző: Adyola

Forrás: tarrdaniel.com

Képek forrása: pixabay

Index