Skip to content

Tündérek 2023-as üzenete Neked! Te melyik számot választod?

A tündérek szívesen üzennek a számokon keresztül. Ha ismered a számok jelentését, az üzeneteket is megértheted. Ezúttal még egyszerűbb a feladat. Válassz egyet az tündéri számok közül, és máris megtudhatod, milyen jóslat vár rád 2023-ra.

A tündéri üzenethez először is helyezkedj el a lehető legkényelmesebben. Hunyd le a szemed, végy néhány mély lélegzetet, majd amikor úgy érzed, felkészültél, nyisd ki a szemed, és nézd meg a szebbnél szebb tündéres kártyákat.

Lazíts, csendesítsd le az elméd, úgy válassz számot

Próbáld meg kikapcsolni a logikus agyat amennyire csak teheted, és ne hagyd, hogy a számok mélyebb gondolkodásra késztessenek. Csak légy laza, és ne várj semmit. A tündérek ebben az állapotban képes téged a leginkább megszólítani.

Nézd meg tehát a kártyákat, és válaszd azt, amelyik a leginkább magára vonja a figyelmedet, vagy amelyik a leginkább tetszik. A 2023-ra érvényes üzenetet a kép alatt olvashatod el.

Lényeges, hogy csak a végleges döntésed után görgess lejjebb!

Tündérek 2023-as üzenete Neked!
Tündérek 2023-as üzenete Neked!

739-es tündéri szám

A tündérek üzenete szerint úgy tűnik, hamarosan meg kell válnod valamilyen számodra fontos értéktől. Ha nem szeretnéd elveszíteni vagy eladni ezt az igazán fontos tárgyat vagy ingóságot, minél előbb változtatnod kell a gondolkodásodon.

Ne ragaszkodj többé semmihez sem, amit már megkaptál az élettől, így lehet ugyanis igazán a tiéd. Ugyanakkor, ha van olyan értéked, amitől szívesen megválnál, akkor mindenképpen alaposan gondold át a vágyaidat és a lehetőségeket. A veszteséget így kerülheted el.

412-es tündéri szám

A tündérek és a 412 üzenete szerint keményen megdolgoztál az elmúlt időszakban, és végre megkapod a munkád gyümölcsét.

Szorgalmaddal új lehetőségek, új változások kapuit is megnyitottad, a lelki küldetésed, az isteni feladat teljesítése felé haladsz. Minden vágyad és minden célod hamarosan teljesülhet. A boldogságod útjára léptél.

358-as tündéri szám

Ha erre a képre esett a választásod, akkor most már azt is tudhatod, tündérek erőteljesen sugalmaz és ösztönöz téged, hogy a sorsutad felé haladhass. Bízz önmagadban, hiszen minden tehetséged és képességed megvan benned a sikerhez.

A spirituális érdeklődésedet és gondolkodásodat bátran beillesztheted a hétköznapokba. Figyeld a megérzéseidet, az álmaidat, hiszen ezeken keresztül is kapcsolatba léphetsz az tündérekkel.

261-es tündéri szám

A 261 igazán őszinte szám. A tündérek is tapsol örömükben, hogy ezt választottad. A sorsod szerint éled az életedet, azt csinálod, amire rendeltettél a földön.

Csak így tovább, egyelőre fölösleges lenne bármilyen változtatás. A 261 nagyon erős pozitív jel, azt jelenti, valódi csodákra számíthatsz az életedben.

Jól hangzik, igaz?

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz

A kép Stephanie Pui-Mun-Law alkotásainak felhasználásával készült

Index