Skip to content

Válassz egy unikornist, hogy megtudd, mit üzen Számodra!

Az unikornisok különleges üzenetet hoztak Számodra. Válaszd ki azt az egyszarvút, amelyik a leginkább elnyeri tetszésed, és olvasd el, mit üzen a számodra!

Most megtudhatod, hogy a Te egyszarvúd mit üzen a számodra!

Mindössze annyit tegyél meg hozzá, hogy alaposan megnézed a képet és kiválasztod azt az unikornist, amelyik a legszimpatikusabb a számodra.

Melyikük szólít meg Téged?

Válaszd azt az egyszarvút, aki leginkább megszólít Téged!

Válassz egy unikornist, hogy megtudd, mit üzen Számodra!
Válassz egy unikornist, hogy megtudd, mit üzen Számodra!

Az egyszarvúak üzenete Számodra

1. Ha a büszke unikornist választod:

Kedvesem, mi, az egyszarvúak azért jöttünk, hogy emlékeztessünk téged arra, hogy gyönyörű, erőteljes létező vagy, aki megérdemli a szeretetet és a tiszteletet. Látjuk, hogy milyen keményen bánsz magaddal, és szeretnénk segíteni neked, hogy felemeld az önbizalomhiány fátylát, és elfogadd a valódi értékedet.

Céllal teremtettetek, és egyedi tehetségeid és erősségeid ajándékot jelentenek a világnak. Ne hasonlítsd magad másokhoz, mert az utad a saját utad. Szánj időt arra, hogy ápold szellemedet, testedet és lelkedet, és vedd körül magad pozitív energiával.

Beszélj kedvesen magadhoz, és erősítsd meg naponta, hogy mennyit érsz. Ha hiszel magadban, bármilyen akadályt le tudsz győzni, és megvalósíthatod az álmaidat. Bízz a benned rejlő varázslatban, és tudd, hogy azért vagyunk itt, hogy támogassunk és vezessünk az utadon.

Ha a büszke unikornist választod
Ha a büszke unikornist választod

2. Ha az erdei unikornist választod:

Mi, az unikornisok arra hívunk, hogy nyisd meg a szívedet a téged körülvevő természet bősége előtt. A Földanya mindent megad, amire szükséged van a boldogulásodhoz, és szépsége és csodája nagylelkűségének bizonyítéka.

Szánj időt arra, hogy kapcsolatba lépj a természettel, és engedd, hogy gyógyító energiája átáramoljon rajtad. Lélegezd be a friss levegőt, érezd a nap melegét, és hallgasd a szél suttogását. Ünnepeljük az évszakok változását, és tiszteljük az élet körforgását.

Ha mély tiszteletet és szeretetet táplálsz a természet iránt, meglátod, hogy saját életed is gazdagabbá és áldottabbá válik. Ne feledd, hogy az élet e nagyszerű hálójának része vagy, és hogy tetteidnek hatalmukban áll meggyógyítani és helyreállítani bolygónk egyensúlyát.

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz

3. Ha a világító szarvú unikornist választod:

Mi, egyszarvúak, azért jöttünk, hogy felajánljuk fényünket, hogy vezessünk téged a spirituális utadon. Látjuk a tudás és megértés iránti szomjúságot a szívedben, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk neked kapcsolódni az istenihez.

Akár egy adott vallást vagy spirituális utat követsz, akár egyszerűen csak mélyebb kapcsolatot keresel a saját belső bölcsességeddel, mi segítünk neked megtalálni az utadat. Bízz az intuíciódban, és keresd azokat a tapasztalatokat és tanításokat, amelyek rezonálnak a lelkeddel.

Meditálj, imádkozz, és keresd a benned lévő csendes tereket, ahol a szellem hangja meghallható. Ha megnyitod magad a Mennyei útmutatás előtt, azt fogod tapasztalni, hogy az út tökéletes időzítéssel bontakozik ki előtted. Ne feledd, hogy soha nem vagy egyedül, és hogy mi mindig veled vagyunk, hogy támogatásunkat és bátorításunkat nyújtsuk.

4. Ha az unikornis lovast választod:

Mi, az egyszarvúak meghívunk Téged, hogy szállj fel a hátunkra, és lovagolj velünk a személyes céljaid felé. Látjuk a Benned kavargó álmokat és törekvéseket, és szeretnénk segíteni neked, hogy valóra váltsd őket.

Vizualizáld vágyaidat már megvalósultnak, és érezd a beteljesülésük okozta izgalmat és örömöt. Tegyél ihletett lépéseket, és haladj céljaid felé magabiztosan és elszántan. Amikor bizonytalanságot vagy félelmet érzel, emlékezz arra, hogy veled vagyunk, hogy vezessünk és megvédjünk.

Együtt legyőzhetünk minden akadályt, és elérhetjük a megérdemelt sikert és boldogságot. Tarts ki álmaid mellett, és tudd, hogy hiszünk benned és a határtalan lehetőségeidben.

Ha az unikornis idomárt választod
Ha az unikornis idomárt választod

5. Ha az unikornis idomárt választod:

Mi, az egyszarvúak azért jöttünk, hogy emlékeztessünk téged arra, hogy megvan a hatalmad, hogy megszelídítsd és hasznosítani tudd az egyszarvúak energiáját, hogy a legfőbb jót szolgálják. Mi ennek az energiának a szimbólumai vagyunk, vadak és szabadok, mégis hajlandóak vagyunk megszelídülni és irányítva lenni azok által, akik a segítségünket kérik.

Ha megtanuljátok, hogy hozzáférjetek a bennetek lévő mágiához, akkor azt a kívánt valóság megteremtésére tudjátok irányítani. A nagy erővel nagy lehetőségek is járnak. Ezt az erőt tisztelettel kell használnotok, minden embertársatok nagyobb javára. Ahhoz, hogy megszelídítsd az egyszarvút, először meg kell tanulnod uralkodni a gondolataidon és az érzelmeiden.

Gyakorold az odafigyelést és a meditációt, és alakítsd ki a belső nyugalmat és összpontosítást. Vizualizáld, hogy az univerzum energiája átáramlik rajtad, és érezd az erejét és lehetőségeit. Használj megerősítéseket és szándékmeghatározást, hogy ezt az energiát a céljaid és álmaid felé irányítsd. Ha így dolgozol az univerzum energiájával, csodákat teremthetsz az életedben és mások életében. Ne feledd, hogy te vagy a saját sorsod ura, és hogy az Égiek mindig készen állnak arra, hogy támogassanak és vezessenek.

6. Ha az unikornis nőt választod:

Mi, az egyszarvúak azért jövünk, hogy emlékeztessünk téged arra, hogy egy vagy a természet varázsával és szépségével. Ahogy mi is az erdő és a rét teremtményei vagyunk, úgy ti is kapcsolatban álltok a földdel és magával a természettel. Szánj időt az élet csodájának ünneplésére, és tiszteld az évszakok ciklusait.

Ápold a tisztelet érzését minden emberi lény iránt, és lásd meg az isteni szikrát minden embertársadban. Fogadd el saját egyedi szépségedet és erődet, és hagyd, hogy mindenki számára láthatóvá váljon. Ha harmóniában élsz a természettel, meglátod, hogy életed gazdagodik és áldott lesz, és tiszteletbeli egyszarvúvá válsz.

Az élet e nagyszerű szövevényének része vagy, és tiszteletbeli unikornisként egyedi hozzájárulásod elengedhetetlenül fontos a szépségéhez és egyensúlyához. Engedd hát szárnyalni a lelkedet, és tudd, hogy minden lépésedben veled vagyunk.

Képek forrásai: pixabay.com, cocoparisienne, pixundfertig, Placidplace, Victoria_Watercolor, warppppp5, Stine86Engel, doreen_kinistino

 

Index