Skip to content

Unikornisok üzenete Neked

Válassz egy kártyát a három közül, és a bejegyzés alján máris elolvashatod, mit üzennek Neked az unikornisok!

Az unikornisok arra emlékeztetnek bennünket, hogy kik is vagyunk valójában. Az angyalok a szívünkön, az unikornisok viszont a lelkünkön keresztül szólnak hozzánk.

Szarvuk egy isteni energiát sugárzó varázspálcához hasonló.

Bármerre irányítják, ez az energia gyógyító hatású, és nem csupán testünket és érzelmeinket, hanem a lelkünket is képes meggyógyítani. Az unikornisok még azokat a mély lelki sebeket is elsimítják, amelyektől esetleg már több életen keresztül szenvedünk. Ha készen állunk erre, az unikornisok segítségünkre lehetnek személyes, családi vagy akár országot érintő karmánk megtisztításában.

Csupán kérni kell őket, hogy segítsenek.

Ezek a csodálatos, nemes paripák felkutatják azokat, akikből sugárzik a fény, mert tovább látnak saját kicsinyes önmaguknál. Azokat az embereket keresik, akik mások megsegítésére és a világnak – még ha az annak csak egy kis szelete is – a jobbá tételére törekszenek.

Az unikornisok teljesítik a kívánságokat.

Az unikornisok segítenek, hogy kitartsunk elképzeléseink mellett; bátorságot és hitet öntenek belénk a kihívások és nehézségek idején. Megerősítenek és megszilárdítanak elhatározásunkban, méltósággal és vonzerővel ruháznak fel, hogy harcolhassunk az igazunkért.

A kártyák üzenete

1. A jó keresése

Találd meg jelenlegi helyzetedben a jót.

Unikornisok üzenete Neked
Unikornisok üzenete Neked

Az unikornisok arra figyelmeztetnek, hogy jelenlegi helyzeted fontos tanulságot, rejtett jutalmat tartogat számodra. Lehet, hogy nehezen látod meg, pontosan mi az, de ha megtalálod, nagy hasznodra lesz.

Megerősítés: Igyekszem észrevenni a jót az életemben.

2. Áldások

Vedd észre a téged ért áldásokat, és a jó dolgok megsokszorozódnak életedben.

Unikornisok üzenete Neked
Unikornisok üzenete Neked

Ha megkéred az unikornisokat, hogy áldásaikat közvetíthesd, csodákra lehetsz képes. Ez a kártya arra emlékeztet, hogy sugározd ki az áldásukat, és vedd észre, hogy mit hoz ez az életedbe.

Megerősítés: Ma mindennel és mindenkivel megosztom az unikornisok áldását.

3. Rafael arkangyal

Közeleg a gyógyulás és a jólét ideje.

Unikornisok üzenete Neked
Unikornisok üzenete Neked

Rafael arkangyal a gyógyítás és a bőség angyala. Az unikornisok is a gyógyítás és bőség ajándékát kínálják neked. Ez a kártya azt jelzi, hogy kész vagy elfogadni ezeket az ajándékokat.

Megerősítés: Kész vagyok a gyógyítás és bőség ajándékának elfogadására.

Diana Cooper több nagy sikerű spirituális témájú könyv, mint például Az egyszarvúak csodája, A Little Light On Angels és a Fény angyalai kártyák elismert szerzője. A világban utazva arra tanítja és ösztönzi az embereket, hogy fedezzék fel és valósítsák meg valódi önmagukat.

Kiadja: Synergie Magyarország

Index