Skip to content

Angyalok üzenete Neked: ittléted fontos a Föld számára

Tegyél meg bármit, amire elhivatottságot érzel belső útmutatásod alapján, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem lesz eredménye. Ideje visszavonulni, hogy jobban odafigyelhess a saját érzéseidre és véleményedre.

Végre örömmel tölti el lelkünket, hogy itt lehetünk. Olyan érzés ez, mintha szárnyaink nőnének, és saját „drámánkat” felülnézetből szemlélnék. A valóságos keresztelő akkor fog végbemenni, mikor megtanultad, hogyan kövesd az isteni tervet, és hogyan cselekedjél az iránta való bizalomból.

Angyalok üzenete Neked: ittléted fontos a Föld számára
Angyalok üzenete Neked: ittléted fontos a Föld számára

Ne felejtsd, hogy ittléted fontos a Föld számára.

Egy feladatot kell teljesítenünk, és felelősek vagyunk saját magunk és a többi teremtmény jólétéért. Lényednek csak egy kis része jelenik meg az élet színpadán, és merészkedik ki a világba; valamit elfogad ezért, és így része a végtelen alkotó körforgásnak. Konkrét útmutatásokat kapsz majd arra vonatkozóan, hogy léptesd érvénybe az imáidra kapott válaszokat.

Jelenleg számos választási lehetőség áll nyitva előtted.

Bármennyire meguntad a jelenlegi szakmai utadat, bizonytalanságokkal is küzdöttél a változtatással kapcsolatban. Akkor vagy a legvonzóbb, amikor teljesen jól érzed magad a jelenben.Engedj meg magadnak egyszerű kedvteléseket, amelyek nagy örömöt okoznak.

Az őrangyalod azt üzeni, hogy most létrejöhet az, amit szíved mélyén már meg akarsz valósítani.

Legyél nyitott, amikor az IstenNő segítsége rendhagyó, csodálatos módon megvalósul az életedben. Hosszú ideje jársz tudattalanul is a Fény útján, ezért gyakran magányosnak érezheted magad, másnak, mint a többiek. Az alagút végén lévő fény segít, hogy pozitív maradj a jelenben megélt pillanataiddal kapcsolatban.

Írd a szívedbe a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Az angyalok az IstenNő szeretetében fürdetnek, amely átjárja minden sejtemet.

Index