Skip to content

Unikornisok üzenete Neked: Szülői szeretet

Az egyszarvúak a tisztaság és Fény hordozói, akik most Neked üzennek.

Ahhoz, hogy jobb kedvre derülj, gondolj egy boldog emlékedre, vagy olyasmire, ami megmosolyogtat!

Az unikornisok üzenete Neked: Szülői szeretet

A mai lappal azt üzenik a Mágikus Unikornisok, hogy nem számít, hogy mi történt köztetek a múltban, vagy, hogy milyen a viszonyotok a jelenben, a szüleid szeretnek téged.

Az Égiek ma arra biztatnak, hogy vedd észre: az isteni szeretet fényszikrája ott van a szüleidben.

Talán nehéz gyerekkorod volt, vagy felnőttként távolodtatok el egymástól, de tudnod kell, hogy mindenki minden pillanatban pontosan azt teszi, amit ott és akkor tenni tud.

Unikornisok üzenete Neked: Szülői szeretet
Unikornisok üzenete Neked: Szülői szeretet


Lehet, hogy gyönyörű gyerekkorod volt, és most is csodálatos a kapcsolatod a szüleiddel, és ez a kártya csak ezt hivatott megerősíteni és tudatosítani benned.

De az is lehet, hogy azért érkezik hozzád ez az unikorniskártya, hogy a szüleiddel való kapcsolatod szeretetgyógyítására kérjen téged.

Mindegy, milyen a kapcsolatod a szüleiddel, ma gondolatban küldj szeretetet nekik.

Akkor is tedd ezt meg, ha fizikai testben élnek még, és akkor is, ha már a Mennyországból segítenek téged.

Szánj rá néhány percet, hogy elcsendesedj, és idézd magad elé a szüleid képét, gondolatban öleld meg őket, és hagyd, hogy a szeretet ragyogó fénye körülölelje őket. Ha harag, neheztelés, vagy sérelmek vannak köztetek, használhatod ezt a gyakorlatot arra, hogy megtisztítsd a kapcsolatotokat a negatív érzelmektől és a negatív energiáktól.

Lásd és érezd, hogy miközben ölelitek egymást a szeretet ragyogó fénye körülölel benneteket.

Olyan erőssé, olyan intenzívvé válik, hogy elmossa köztetek a határokat, a szüleid és te magad is fénnyé váltok ebben a gyógyító szeretetben, fényetek összekeveredik egymás fényével és a szeretet gyógyító fényével. Ez a közös fény feloldja a kapcsolatotokban lévő negatívitásokat, nehezteléseket, sérelmeket és minden aggodalmat.

Az unikornisok arra emlékeztetnek bennünket, hogy kik is vagyunk valójában.

Az angyalok a szívünkön, az egyszarvúak viszont a lelkünkön keresztül szólnak hozzánk.

Szarvuk egy isteni energiát sugárzó varázspálcához hasonló

Bármerre irányítják, ez az energia gyógyító hatású, és nem csupán testünket és érzelmeinket, hanem a lelkünket is képes meggyógyítani.

Az unikornisok még azokat a mély lelki sebeket is elsimítják, amelyektől esetleg már több életen keresztül szenvedünk.

Ha készen állunk erre, az unikornisok segítségünkre lehetnek személyes, családi vagy akár országot érintő karmánk megtisztításában.

Csupán kérni kell őket, hogy segítsenek.

Ezek a csodálatos, nemes paripák felkutatják azokat, akikből sugárzik a fény, mert tovább látnak saját kicsinyes önmaguknál.

Azokat az embereket keresik, akik mások megsegítésére és a világnak – még ha az annak csak egy kis szelete is – a jobbá tételére törekszenek.

Az unikornisok teljesítik a kívánságokat.

Az unikornisok segítenek, hogy kitartsunk elképzeléseink mellett; bátorságot és hitet öntenek belénk a kihívások és nehézségek idején.

Megerősítenek és megszilárdítanak elhatározásunkban, méltósággal és vonzerővel ruháznak fel, hogy harcolhassunk az igazunkért.

Akarsz többet tudni a bőségről? Csatlakozz a rezgésemelő csoportunkhoz!

Index