Skip to content

Válassz egy ajtót, és tudd meg, hova vezetnek az Égiek!

Az Istennőhöz számos ajtón át el lehet jutni. Válassz egyet és tudd meg, az angyalok hova vezetnek el a következő időszakban!

Nézd meg alaposan az ajtókat és amelyik a legtisztábban hív, azon menj be!

Fontos, hogy az első megérzésedre hagyatkozz, ezért mielőtt döntenél, várj fél percet a választással.

Válassz egy ajtót, és tudd meg, hova vezetnek az angyalok!
Válassz egy ajtót, és tudd meg, hova vezetnek az angyalok!

Az angyali ajtók jelentése

Ha az 1-es számot választottad, akkor a Te utad a személyes tér érvényesítése

Az a típus vagy, akinek szüksége van a saját térre. Szükséged van a szabadságra, hogy a dolgokat a magad módján végezd el. Inkább olyan utat választasz, amelyet Te taposol ki, amely végtelen lehetőségekkel és választásokkal kecsegtet.

Nem akarsz kényszert, és független, lázadó személyiség vagy, de nem szereted a konfrontációt. Valószínűbb, hogy passzívan ellenállsz valakinek vagy valaminek. Utálod, ha rohannod kell, és jobban szereted az időt azzal tölteni, hogy élvezd az életet.

Ha a 2. számot választottad, akkor magányos utazó vagy

Inkább egyedül utazol, mint hogy olyasvalaki legyen melletted, akit nem akarsz. Szeretsz megfigyelni, gondolkodni és rendszert alkotni. Kedveled a magányt. Szeretsz másokkal találkozni, de csak ha megtarthatod a három lépés távolságot. Nagyon eredeti gondolataid vannak és kiváló meglátásaid. A világot egyedülálló módon látod. Néha egy kicsit magányosnak érzed magad, de időbe telik, hogy közel engedj magadhoz másokat.

Ha a 3. számot választottad, a színes életet szereted

Nagyon vonzó és elkötelezett személy vagy. Szeretsz részt venni a világban, szereted megtapasztalni az Életet. A számodra ideális ösvény tele van színnel, izgalommal és szépséggel. Számodra inkább az utazás a fontos, mint az úti cél. Mindig is többet akartál tudni. Szeretsz beszélgetni, és sok kérdést teszel fel. Szellemi és szellemes ember vagy. Élénk a fantáziád és szereted, ha körülötted vidámak az emberek.

Ha a 4. számot választottad, az izgalmas utazást kedveled

Az életben mindig előre haladsz, gyakran az ismeretlenbe. Csak menj, és később foglalkozz a következményekkel. A számodra ideális út kiszámíthatatlan és talán egy kicsit ijesztő. Az ismeretlenhez vonzódsz. A szabályokat lazán kezeled és sokszor egy kicsit gondatlan is vagy. Néha gondolkodás nélkül cselekszel, de általában minden a Te szándékaid szerint alakul. Nagyon spontán tudsz lenni és folyton keresed az izgalmakat.

Ha az 5-ös számot választottad, a kiszámítható, biztos utat szereted

Békeszerető és konfliktuskerülő személy vagy. Szeretsz elégedett lenni, azt, hogy a dolgok lassan csordogálnak a maguk békés medrében és nem szereted a kiszámíthatatlanságot. Az ideális útvonal egyértelműen egyszerű és egyenes számodra. Szeretnéd élvezni az utazást azáltal, hogy tudod, pontosan hogyan és hova utazol. Ha választani lehet az izgalmas és bonyolult vagy az egyszerű és megszokott között, mindig az egyszerűbbet választod, ha lehetséges. Az élet elég kemény, és soha nem akarod, hogy nehezebb legyen számodra. Az emberek stabil és megbízható személyként ismernek.

Ha a 6-os számot választottad, a Te utad a csend útja

Sok időt töltesz egyedül anélkül, hogy magányosnak éreznéd magadat. A számodra ideális ösvény nagyon nyugodt és csendes. Szeretnéd befogadni a világot körülötted anélkül, hogy megzavarná a lelked békéjét. Az élet minden területén a békés jelenlétre törekszel mind a cselekvésben, mind a gondolataidban. Nem szereted a tömegeket, de szereted az egyes embereket. Értékeled az eredeti kapcsolatokat, és jobban szereted a ritka, de mélyebb beszélgetéseket mint az állandó fecserészést.

Tudd meg, mit üzennek neked az angyalok!

Kattints ide, hogy megtudd az arkangyalok Neked szóló üzenetét.

Forrás: aureion.hu

Akarsz beszélgetni a cikkről? Kattints ide:

Index