Skip to content

Válassz egy kagylót vagy csigaházat és tudd meg, mit üzen a tudatalattid!

A kagylók ősidők óta a titkok őrzői. Mikor a gyöngykagylót kinyitják, sosem lehet tudni, van-e bent igazgyöngy és ha van, mennyire nagy és tiszta.

A kagyló az utazás, a tudattalan, a titkok és a mélyben rejtező tudás szimbóluma.

Válassz egyet az alábbi hat kagyló közül, hogy megtudd, mit üzen Neked a tudatalattid!

Fontos, hogy az első gondolatodra hallgass, mert az az intuíciód sugallata!

Válassz egy kagylót és tudd meg, mit üzen a tudatalattid!
Válassz egy kagylót és tudd meg, mit üzen a tudatalattid!

1. Ha az első héjat választottad…

…akkor igazi társasági lény vagy

Ha ezt a héjat választottad, akkor sok ember őszintén szeret. Az egyik legmélyebb szükségleted, hogy egy barátokból álló csoport tagja legyél. Nem ítélkezel, kedves, melegszívű és optimista vagy.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy rászorulsz mások szeretetére. Szereted a szabadságot és a kalandot, és jobban szereted a hasonló gondolkodású egyének társaságát.

2. Ha a második kagylót választottad…

…akkor kiszámíthatatlan vagy!

Ha úgy döntöttél, hogy ez a kagyló illik hozzád, akkor fantáziadús vagy és mindig készen állsz a szórakozásra. Hajlamos vagy arra, hogy hirtelen hozz komoly döntéseket, gyakorta átgondolatlanul. Nyughatatlan vagy, tetteid sokszor előre megjósolhatatlanok.

Lenyűgöz maga a világ a sokszínűségével, rendkívül kíváncsi vagy, állandóan azt érzed, hogy nincs elég idő, hogy megtapasztalhassad mindazt, amit látni szeretnél.

3. Ha a harmadik héjat választottad…

…két lábbal állsz a földön.

Ha úgy döntöttél, hogy ez a héj illik hozzád, földies ember vagy, aki szereti a természetet. Stabil és jól kiegyensúlyozott személyiség vagy, aki mindig egyensúlyra törekszik – ennek az egyensúlynak a keresése, időnként nyugtalanságban és idegesedésben mutatkozik meg.

Szereted, ha elfogadnak, becsülnek és csodálnak a különböző társaságokban, csoportokban és a családi életben az egyensúlyozó szerepét töltöd be, mert nem szereted megmondani azt, hogy mások mit tegyenek.

4. Ha a negyedik héjat választottad…

…erős, de sérülékeny vagy.

Ha ezt a héjat választottad, akkor azt jelzi, hogy átéltél és megszenvedtél már számos érzelmi vihart, és mostanra sokkal erősebb és bölcsebb emberré váltál. Az érzelmi sebek és hegek még mindig mélyen jelen vannak a szívedben.

Ez azonban nem feltétlenül marad így örökké. Érzékeny és szelíd lény vagy, és védelemre van szükséged a szíved, a lelked számára.

5. Ha az ötödik csigaházat választottad…

…állhatatos és megbízható vagy.

Ha ezt a héjat választottad, állhatatos és megbízható vagy az emberek szemében. A körülötted lévők úgy érzik, hogy barátságos és megközelíthető ember vagy, valóságos és őszinte lény. Nagyon sok figyelmet fordítasz a legkisebb részletekre.

Ugyanakkor érzékeny vagy mások kritikájára, és hajlamos arra, hogy tökéletességre törekvésed miatt megsértődj mások véleményén.

6. Ha a hatodik kagylót választottad…

…akkor szeretettel teli ember vagy.

Ha úgy döntöttél, hogy ez a kagyló illik hozzád, akkor szeretetteljes és nagylelkű, természetes ember vagy. Mint ez a kagyló, a fények és a pozitív vibrálások átadása a célod azoknak, akikkel kapcsolatba kerülsz. Összességében pozitívan szemléled az életet, és mindig készen állsz arra, hogy megsegítsd a rászorulókat minden helyzetben.

Mindazonáltal óvatosnak kell legyél, hogy ne fecséreld, forgácsold szét túlságosan az erőd, és ne engedd, hogy mások kihasználjanak. Tanuld meg, hogy mondhatsz  ‘Nem’-et is!

Index