Skip to content

Válassz egy szemet a 9 közül, hogy megtudd, mi a valódi erősséged!

Hallottad már biztosan azt a kijelentést, hogy "a szem a lélek tükre", vagyis a másik szemébe nézve sok különböző dolgot tárhatunk fel az egyén személyiségéről.

A szemek feltárhatják, hogy dühösek vagyunk-e vagy sem, boldogok vagy szomorúak vagyunk, vagyis olyan szavakat közvetítünk, amelyek szinte lehetetlen elrejteni.

Válassz egy szemet a 9 közül, hogy megtudd, mi rejtőzik a lelked mélyén!

Hallgass a megérzésedre, az intuíciódra, válaszd azt a szemet, ami leginkább megragad Téged!

Válassz egy szemet a 9 közül, hogy megtudd, mi a valódi erősséged!
Válassz egy szemet a 9 közül, hogy megtudd, mi a valódi erősséged!

A szemek sok dolgot jelenthetnek, attól függően, hogy milyen érzések kavarognak Benned, és ennél sokkal többet is: feltárhatják az életcélokat, a múltat, a kedveltetéseket, az érzelmeket és számtalan más, a tudatalattiban rejtező dolgot.

A megfelelő szem kiválasztása feltárja a személyiséged aspektusait, amelyekről esetleg még nem is tudtál!

Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztasz egyet.

Egyetértesz azzal, amit feltárt?

1. Lelked mélyén érzékeny vagy

Te vagy az a típus, aki mindent észrevesz, és nem felejt el semmit. Nagyon átlrzed a környezeted hangulatát. Mély érzéseid vannak, és néha a legcsillogóbb dolgok befolyásolhatnak. Könnyedén nevetést vagy könnyeket hozol a hozzád közel állók napjaiba. Nem mutatod meg a világnak, hogy milyen törékeny vagy, inkább csendben visszavonulsz. Kiválóak a megérzéseid, gyakran előre látod, hogy mi fog következni.

2. Lelked mélyén elhivatott vagy

Mindig jó benyomást akarsz kelteni, és a helyes dolgot tenni. Hiszed, hogy a Te dolgod igazságot hozni más emberek életébe, függetlenül attól, hogy mekkora horderejű dologról van szó – vagy kérték-e egyáltalán. Nem mutatod meg a világnak, mennyire aggódsz néha. Sok szerencsét és igazságtalanságot látsz, amit magadban tartasz. Elkötelezettnek érzed magad, hogy a lehető legjobb emberré válj. Ez a legkevesebb, amit tehetsz az időddel ezen a bolygón.

3. Lelked mélyén lázadó vagy

Szokatlan, egyedi értékekkel, hiedelmekkel és tudással rendelkezel. Mindig is a különc dolgok érdekeltek. Keveset törődsz szabályokkal vagy a hagyományokkal.

Az életedet éled, és nem hagyod, hogy mások beleszóljanak a döntéseidbe. Ritkán rejted véka alá a véleményed és csak nevetsz azokon, akik elítélnek téged.

Mindig örömöt merítesz abból, ha kiléphetsz a komfortzónádból és lelked mélyén meg vagy győződve arról, hogy jobb hely lenne a világ, ha többen élnének úgy, mint Te.

[ecwid_product id=”132930059″ display=”picture title price options addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”1″]

4. Lelked mélyén bölcselkedő vagy

Te vagy az a típus, aki valószínűleg túl fog gondolni mindent és túlaggódik bármit. Szereted a dolgok mélyebb jelentését feltárni. Olyan elveszett vagy gyakorta a gondolataidban, hogy néha nehéz még magadnak is eldönteni, mit akarsz.

Ritkán hagyod, hogy mások lássák, mennyire bizonytalan vagy a dolgodban, inkább túlzott magabiztosságot sugallsz. Az életet rejtvénynek látod, egy tlaányos kirakósnak és addig rakosgatod az egyes darabokat, amíg össze nem állnak egy értelmezhető képpé. Lehet, hogy soha nem találod ki mindennek a jelentését, de ez nem elég ok arra, hogy feladd.

5. Lelked mélyén kaotikus vagy

Még Te sem ismered magad és ezért sok szerencsét kívánsz annak, aki megpróbál megismerni! Sok ellentmondás él benned, és a hangulatod is naponta változik.

Ha megtalálod magad, hirtelen az egész világot más színben fogod majd látni. Nem sok mindent mutatsz a világnak magadról. Gyakorta érthetetlenek a tetteid még magadnak is. Érdemes figyelned és tanulnod, mielőtt valamibe belekezdesz, csak mert hirtelen jó ötletnek tűnik.

6. Lelked mélyén tisztánlátó vagy

Sokkal többet látsz a világból, mint amennyit elárulsz. Az emberek sokszor nyitott könyvek számodra, mert látod és érzed a motivációikat, szándékaikat, félelmeiket és örömeiket.

Mielőtt valami megtörténne, Te már sokszor előre megérzed. Képes vagy önmagadat is elemezni, és bár néha zavar a képességed, és néha szeretnél átlagember lenni, ha jobban belegondolsz, borzasztó volna „vakon” botorkálni az életben.

[ecwid_product id=”132933477″ display=”picture title price options addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”1″]

7. Lelked mélyén szenvedélyes vagy

Te vagy az a fajta ember, aki mindig energikus és szenvedélyes. Ritkán vagy képes az átmenetekre, Te vagy szeretsz vagy gyűlölsz valamit.

Van egy csomó véleményed, és gyorsan meggondolod magad. Nem mondod meg a világnak, mennyire feszült vagy, inkább azonnal robbansz. Sok energiád van, és a túl sok azt jelenti, hogy ritkán tudsz nyugton maradni.

Mindennek tétje van a számodra. Gyakorta drámázol ahelyett, hogy csendben megoldanád a problémát.

8. Lelked mélyén sebeket hordozol

Zűrzavaros múlttal rendelkezel, ami még mindig hat Rád. Úgy érzed, nem tudsz segíteni magadon, és úgy gondolod, hogy az élet valamiféle sötét, mocskos dolog, a világ pedig börtön.

Magadba fordulsz a legkisebb sérelem hatására is és sosem mutatod meg a világnak a legsötétebb gondolataidat. Legfeljebb valamilyen művészeti ágban fejezed ki azt a fájdalmat, ami benned van.

Sokat kell elviselned, de mindezt magadban tartod. Viszont igazi Harcos vagy: sosem engeded, hogy végleg kifektessenek.

9. Lelked mélyén igazi angyal vagy

Az emberek gyakran érzik biztonságban magukat a társaságodban. Ritkán tartasz haragot, és többnyire azok kérnek bocsánatot, akik Téged megbántanak.

Alapvetően jó ember vagy, még ha ezt sokszor meg is kérdőjelezed magadban – ami szintén a jó emberek jellemzője.

Te egy angyal vagy a lelked mélyén. Ki tudja, talán ténylegesen is – kattints ide, hogy megtudd, angyal vagy-e!

Ha többet akarsz magadról tudni, válassz egy ajtót, ami a lelked mélyére vezet!

Index