Skip to content

A bőség áramlásának alapja a bőségtudat

A bőség áramlásának alapja a bőségtudat. Olyan alaptétel ez, amelyet számtalan eset bizonyít.

A bőségtudat a fejben kezdődik és a szív erősít rá. Ez a teremtés titka is egyébiránt

Történt már veled olyan, hogy leültél egy nyugodt fél órára, és elgondolkodtál azokon a dolgokon, amiket el akarsz érni? Milyen érzés volt magad elé képzelni azt, hogy:

  • sikeres vagy,
  • népszerű vagy,
  • elismernek a munkádban,
  • sok pénzed van, mindig tele a zsebed,
  • könnyedén élsz,
  • sok szabadidőd van,
  • egészséges és csinos vagy,
  • őszinte és szeretetteli emberi kapcsolatok vesznek körül?

Csodálatos érzés volt mindezt vagy akárcsak egyet is átélni, megélni, igaz?

Biztos vagyok benne, hogy remek érzés volt álmodozni. És utána? Mi történt?

Lehet, hogy elhessegetted magadtól a gondolatot? “Á ez nekem úgysem sikerülhet…” És már ködbe is vesztek az álmaid.

Ám az is lehet, hogy elkezdtek égetni ezek a gondolatok. Nem tudtál tőlük szabadulni. És az álmok kezdtek izzó vággyá alakulni. Egyre többször gondoltál rájuk, újra és újra. Ezzel, hogy át- meg átgondoltad, az út jelentős részét megtetted ahhoz, hogy meg is valósuljon, ráadásul pontosan úgy, ahogy azt Te igazán kívánod.

Hogyan legyen cél az álmodozásból, amit el is érhetsz?

Aztán egy este leültél újra, erre az egyre tisztábban megfogalmazódott vágyadra gondoltál, és azt mondtad Magadnak, hogy ezt karácsonyra, a születésnapomra, a házassági évfordulómra, stb. akarom. És ebben a pillanatban CÉLt csináltál belőle.

És ebben a pillanatban elkezded Magadhoz vonzani azokat a helyzeteket, azokat a személyeket, azokat a lehetőségeket, amelyek elvisznek Téged a célod beteljesüléséhez. És ha még azt is elplántálod Magadban, hogy ezeket az élethelyzeteket, kapcsolatokat, lehetőségeket észreveszed és élni is tudsz velük, akkor már sínen vagy.

Ismered a mondást, ugye: jókor lenni jó helyen. Ám ezen túl van még egy elengedhetetlen: CSELEKEDNI!

A bőségtudat kevés önmagában, ha nem társul hozzá cselekvés

És ekkor lehetővé teszed, hogy harmóniába kerülj a Téged körülövező energiák rezgésével, létrehozod a bőség, a gazdagság, a könnyed boldogulás, a kicsattanó egészség, a siker, az elismerés, a népszerűség és a boldogság vonzását. Persze csak akkor, ha ezekre, és nem pedig ezek hiányára fókuszálod gondolataidat!

A megfelelő gondolkodás nem jelenti azt, hogy kerülnöd kell a negatív gondolatokat. Azt se jelenti, hogy ha félsz valamitől az igazzá válik, bevonzod, megteremted. Máskülönben minden fóbiás ember folyamatosan azt tapasztalná, hogy félelme tárgya üldözi.

A megfelelő gondolkodás azt jelenti, hogy elengedjük a negatív gondolatokat és tudatosan pozitívakra cseréljük őket. Majd pedig ennek szellemében cselekszünk.

A bőségtudat létrehozásával a bőség áramlása is megindul. Ismerd meg az Áramlás Gyakorlatát, hogy végre abban a bőségben élhess, amire mindig vágytál és amit igazán megérdemelsz!

Index