Skip to content

Az 5:5 csillagportál, a májusi 5:5 Bika kapu titkai

Május ötödikén nyílik minden évben az ötödik csillagportál. Az ezoteriában az "energiaportálokat" gyakran olyan különleges pontoknak vagy helyeknek tekintik, amelyek magas spirituális energiakoncentrációval rendelkeznek, és amelyeket spirituális gyakorlatokhoz, például meditációhoz vagy manifesztációhoz lehet használni.

A május 05:05 Bika csillagkapu egy kapu a Szellem magasabb birodalmaiba. Az 5:5 az ember és az alkotás szimbóluma, amely azt a gondolatot képviseli, hogy két fél egy egészet alkot.

Az 5:5 májusi csillagportállal felgyorsíthatod a megnyilvánulás folyamatát, és a tudatosság magasabb szintjeire emelkedhetsz, összehangolva elmédet, testedet és szellemedet.

A május 5:5 Bika csillagportál tökéletes nap arra, hogy összehangolódj az univerzális áramlással, és elkezdd megnyilvánítani legmélyebb vágyaidat.

A május 5:5 csillagportál egy olyan energetikai nyitást is kínál, amely összekapcsolódik az 5-ös szám értékes energiáival. Az 5-ös szám egyik legfontosabb jellemzője a kíváncsiság és a változatos, izgalmas élmények iránti igény a kiteljesedés érdekében.

Május ötödikén Te és az emberiség egy energetikai kapun fogtok belépni. Ez egy erőteljes időszak arra, hogy megtestesítsd magadban a hármasságot, és kapcsolódj az univerzum kozmikus energiájához.

Ha hajlandó vagy és készen állsz, ez egy nagyszerű nap arra, hogy lépéseket tegyél az álmaid felé, és fizikai valósággá váljanak. Fordítsuk figyelmünket és tehetségünket az új kezdetek megteremtése és a legmagasabb potenciálunk megnyilvánulása felé.

Az 5:5 csillagportál, a májusi 5:5 Bika kapu titkai
Az 5:5 csillagportál, a májusi 5:5 Bika kapu titkai

Mi az a csillagportál-idő?

Minden év során 12 csillagportál-alkalom fordul elő. Ezek sorrendben:

  1. Január 1; azaz 1:1 csillagportál
  2. Február 2; azaz 2:2 csillagportál
  3. Március 3; azaz 3:3 csillagportál
  4. Április 4; azaz 4:4 csillagportál
  5. Május 5; azaz 5:5 Bika csillagportál
  6. Június 6; azaz 6:6 csillagportál
  7. Július 7; azaz 7:7 csillagportál
  8. Augusztus 8; azaz 8:8 csillagportál
  9. Szeptember 9; azaz 9:9 csillagportál
  10. Október 10; azaz 10:10 csillagportál
  11. November 11; azaz 11:11 csillagportál
  12. December 12; azaz 12:12 csillagportál

Egyesek úgy vélik, hogy ezek az energiaportálok hozzáférést biztosítanak a tudatosság és a spirituális megértés magasabb szintjeihez.

Bizonyos szent vagy történelmi helyek, például a Stonehenge vagy a Machu Picchu meglátogatása növelheti a spirituális tudatosságukat, és összekapcsolhatja őket a tudatosság magasabb szintjeivel.

Hasonlóképpen, úgy gondolják, hogy egy energiaportálnál meditálni segíthet a negatív energiák kiürítésében, elősegítheti a gyógyulást és a jólétet, és elmélyítheti a spirituális megértést.

A május 5:5 Felemelkedési Energiaportál üzenete

Mint minden csillagportál-időszakban, most is megnyílt egy spirituális-energetikai időablak, amelyen keresztül felgyorsíthatjátok a növekedéseteket, kitágíthatjátok a tudatosságotokat és megtestesíthetitek magatokban az Ötösséget.

A május 5:5-i felszálló energiaportálról úgy tartják, hogy az erőteljes spirituális energia és növekedés időszaka. A numerológiában az 5-ös szám egyik legfontosabb jellemzője a kíváncsiság és a változatos, izgalmas élmények iránti igény a kiteljesedés érdekében, míg az 55-ös szám a változással, a kalanddal és a szabadsággal kapcsolatos. Fogadd el az új lehetőségeket, és bízz az előtted álló utazásban.

Az Isteni 5:5 Portál Aktiválás az Új Föld Arany Idővonalához való igazodás érdekében.

Ennek az energiaportálnak az üzenete a fizikai és a spirituális birodalom közötti egyensúly és összehangolás. Ez egy olyan időszak, amikor a földelésre és a jelen pillanathoz való kapcsolódásra kell összpontosítanod, miközben az intuíciódra és a spirituális útmutatásodra is rácsatlakozol.

Ez az energiaportál lehetőséget nyújt arra, hogy tisztán és fókuszáltan határozzátok meg szándékaitokat és manifesztáljátok céljaitokat.

Lényegében az 5:5 májusi felemelkedő energiaportál arra hív, hogy bízz az utazásban, maradj a jelenben, és kapcsolódj magasabb énedhez, hogy spirituális és személyes növekedést érj el.

Emlékeztető arra, hogy megvan a hatalmad, hogy manifesztáld a vágyaidat és elérd a céljaidat, de ehhez a gyakorlatiasság és a spirituális tudatosság egyensúlyára van szükség.

Ne blokkold magad

Ha olyan vagy, mint az átlagember, amikor először vezetni próbál, akkor jó eséllyel egyszerre nyomod a lábaddal a gázpedált és a féket, ami a mozgás hiányát okozza, és a blokkoltság vagy a megrekedtség érzését kelti. Olyan ez, mintha egyszerre ostoroznád és sarkantyúznád a lovat, és húznád vissza a gyeplőt.

Ne blokkold magad. Kép: Tatiana Twinslol
Ne blokkold magad. Kép: Tatiana Twinslol

Az emberiség uralkodik a Földön, az Isten akaratából.

Mivel minden régi rendszer összeomlik, és az antinyugati erők megpróbálják összeomlasztani a civilizációnkat, itt az ideje egy új megközelítésnek, hogy előre haladjunk, és megteremtsük az Új Földet, amelyet a hagyományos értékek, az ősi vallás, a személyes támogatás és a Teremtő szeretete “ural”.

Az 5:5 Bika energiaportál számmisztikai értelme

Az 5-ös szám a kalanddal, a szabadsággal és a változással kapcsolatos. A kreativitást, a sokoldalúságot és a találékonyságot jelképezi. A természet öt eleméhez is kapcsolódik, nevezetesen a földhöz, a vízhez, a tűzhöz, a levegőhöz és az éterhez. Ha az 5-ös számot ismételten látod, az az angyalok jelzése lehet, hogy el kell fogadnod a változást, és kockázatot kell vállalnod a növekedés és a fejlődés érdekében. Azt is jelezheti, hogy pozitív változások manifesztálódnak az életedben.

Az 5-ös angyali szám

Az 5-ös angyali szám az angyalok emlékeztetője arra, hogy bízz a saját képességeidben és belső útmutatásodban. Arra ösztönöz, hogy tegyél lépéseket a céljaid és álmaid felé, és ne félj a kudarctól. Az angyalok azt szeretnék, ha tudnád, hogy képes vagy elérni a szíved vágyait, és hogy minden lépésedben támogatnak és vezetnek.

55-ös szám

Az 55-ös szám az élet kettősségét, valamint az átalakulást és a változást jelképezi. A spirituális növekedéssel és a tudatosság kitágulásával hozható összefüggésbe. Jelentős életváltozást vagy jelentős növekedési és fejlődési lehetőséget is jelezhet. Ha az 55-ös számot ismételten látod, az egy jel lehet az angyaloktól, hogy életed új út vagy irány felé irányítanak.

Angyali szám 55

Az 55-ös angyali szám az angyalok erőteljes üzenete arról, hogy jelentős változások és növekedés előtt állsz az életedben. Az angyalok arra ösztönöznek, hogy bízz az isteni tervben, és higgy abban, hogy minden a te legfőbb javadra történik. Azt akarják, hogy tudd, nem vagy egyedül, és hogy minden lépésedben veled vannak, támogatnak és vezetnek a legmagasabb potenciálod felé.

555-ös szám

Az 555-ös szám egy rendkívül spirituális és erőteljes szám, amely a változást és az átalakulást jelképezi. A felemelkedett mesterekhez és az isteni birodalomhoz kapcsolódik. Ha az 555-ös számot ismételten látod, az annak a jele lehet, hogy arra hívnak, hogy lépj az erődbe, és igazodj a lelked céljához. Azt is jelezheti, hogy egy jelentős változás áll előtted az életedben.

Az 555-ös angyali szám

Az 555-ös angyali szám az angyalok üzenete, hogy jelentős változás vagy átalakulás készül az életedben. Az angyalok azt szeretnék, ha tudnád, hogy ez a változás szükséges a spirituális növekedésedhez és fejlődésedhez. Arra ösztönöznek, hogy engedd el a félelmeidet vagy kétségeidet, és bízz az isteni tervben. Az angyalok emlékeztetnek téged arra, hogy hatalmas lény vagy, aki képes megteremteni azt az életet, amire vágysz.

Készen állsz a lényed frissítésére?

Ha még nem éreztétek volna, akkor az idővonalak eltolódását tapasztaljuk, ami fantasztikus lehetőség lehet az életetek megváltoztatására, ha tudtok vele dolgozni.

Amikor olyan jelentős dátumokat tapasztalunk a naptári évünkben, amelyek Mesterszámokat, Tükörszámokat vagy számsorozatokat tartalmaznak, akkor egy energetikai portál jön létre abban a 24 órás portálban.

Így hozd ki a legtöbbet magadból az 5:5 emelkedési portál idején

A manifesztáció a gondolatainkkal kezdődik. Amire gondolunk, az az, hogy hová áramlik az energiánk. Még ha nem is 5/5 van minden nap, a gondolataink alakítják a valóságunkat.

Ne hagyd, hogy a negatív gondolatok felemésszenek téged. És állítsd be a szándékaidat a legjobb eredmények érdekében.

Mielőtt a manifesztációra gondolsz, gondold át, hogy miért akarsz manifesztálni egy adott elképzelést

Leülhetsz meditálni és gondolkodhatsz rajta.

Nézz magadba, és találd meg vágyaid okait. Ha tisztában vagy ezzel a tisztánlátással, az segíti a manifesztációs folyamatot. ha tisztában vagy a vágyaiddal, és angyali vezetőid teljes támogatását élvezed, készen állsz majd arra, hogy előre lépj.

Mielőtt a manifesztációra gondolsz, gondold át, hogy miért akarsz manifesztálni egy adott elképzelést. Kép: pixabay
Mielőtt a manifesztációra gondolsz, gondold át, hogy miért akarsz manifesztálni egy adott elképzelést. Kép: pixabay

Tegyél fel magadnak olyan kérdéseket, hogy hogyan látod magad a jövőben

Ki vagy mi vesz körül téged? Hogyan fogod érezni magad, amikor legmélyebb vágyaid megnyilvánulnak? Minél többet gondolsz rá, annál könnyebb lesz számodra valóra váltani őket.

Legyen minden egyes cselekedeted része a megnyilvánulási folyamatnak.

Az 5:5 kapuaktiválások közvetlenül összekapcsolnak azzal az erővel és végtelen lehetőséggel, amit az 5:5 képvisel.

Készen állsz arra, hogy az isteni megtestesülés új szintjére lépj?

Hívd elő a tudatos terjeszkedésedet. Csatlakozz az Ősforráshoz és töltekezz fel az IstenNő energiájából, hogy hozzáférhess a Szellem magasabb dimenzióihoz.

Az 5:5-ös számsorozat fő tanulsága az, hogy dolgozzunk együtt másokkal, akikkel közös az értékrendünk! A Teremtő Istennő, áldott legyen a szent neve, üzenete:

“Jó úton jársz. Talán hibákat követtél el, talán hosszabb utat jártál be, mint amiről úgy gondolod, hogy kellett volna, és talán bizonytalannak érzed magadat és az utadat.

Ez az erőteljes energiaportál azért is van itt, hogy biztosítson téged arról, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell, és hogy pontosan azt teszed, amit tenned kell, hogy előrelépj és forradalmasítsd az életedet.”

Borítókép: Regina

Index