Skip to content

A 11:11 Csillagportál titkai

A 11:11 novemberi csillagportál egy átjáró a Szellem magasabb birodalmaihoz. A 11:11 IstenNői megerősítést jelent arról, hogy jó úton haladsz.

11:11 Csillagportál – A bőséges élet titkainak feltárása

A 11:11 csillagportál egy erőteljes energiakapu, amely segíthet megnyitni az embert a bőséges élet lehetőségei előtt. Úgy tartják, hogy amikor a 11:11 csillagkapu aktiválódik, az egyén a spirituális tudatosság magasabb szintjére léphet, és megtapasztalhatja az isteni kapcsolattal való mélységes kapcsolatot.

Ez a portál útmutatást és betekintést nyújthat az egyén sorsába, valamint utat mutathat a nagyobb bőség és boldogság felszabadításához az életben. Ebben a cikkben a 11:11 csillagportál jelentőségét, a 11, 111 és 11:11 angyalszámok mögött rejlő jelentést, valamint azt vizsgáljuk meg, hogyan lehet ezt a portált felhasználni az egyének spirituális útjának segítésére.

A 11:11 novemberi csillagportál tökéletes nap arra, hogy meghatározd, merre haladsz tovább

A 11.01-es Átjáró ünnepe pedig az eltávozottak búcsúztatásának ideje – így a 11:11 novemberi csillagportállal támogathatod a felemelkedési folyamatodat, kitágíthatod a tudatosságodat, és mély lélekismeretekre tehetsz szert. A 11:11 novemberi csillagportál olyan energetikai nyitást is kínál számunkra, amely összekapcsolódik az 1-es szám értékes energiáival, amelyek a vezetés, a függetlenség, az egyéniség, a kreativitás és az úttörő szellem szimbóluma.

11/11-én Te és az emberiség egy energiakapun léptek be. Milyen gyönyörűen intenzív időszakban inkarnálódtatok ezen a hatalmas, hihetetlen lényen, amit Földnek hívunk!

A 11:11 Csillagportál titkai
A 11:11 Csillagportál titkai

Ha hajlandóak és készek vagyunk rá, ez a nap kiváló arra, hogy lezárjuk azt, ami megvalósult az életünkben, majd a fókuszunkat és a tehetségünket az új kezdetek felé fordítsuk.

Mi az a csillagportál?

A csillagportál egy olyan energetikai portál, amelyen keresztül az ember a tudatosság és a spirituális tudatosság magasabb szintjeihez kapcsolódhat. Amikor ez a portál elérhetővé válik, úgy tartják, hogy az egyén mély kapcsolatot tapasztalhat az istenivel, és hozzáférést nyerhet a megértés és a belátás magasabb birodalmaihoz.

A 11:11 csillagportált a maga nemében az egyik legerősebb portálnak tartják, és a történelem során sokan használták arra, hogy megnyíljanak a virágzó élet lehetőségei előtt.

Mi az a csillagportál-idő?

Minden év során 12 csillagportál-alkalom fordul elő. Ezek sorrendben:

 1. Január 1; azaz 1:1 csillagportál
 2. Február 2; azaz 2:2 csillagportál
 3. Március 3; azaz 3:3 csillagportál
 4. Április 4; azaz 4:4 csillagportál
 5. Május 5; azaz 5:5 csillagportál
 6. Június 6; azaz 6:6 csillagportál
 7. Július 7; azaz 7:7 csillagportál
 8. Augusztus 8; azaz 8:8 csillagportál
 9. Szeptember 9; azaz 9:9 csillagportál
 10. Október 10; azaz 10:10 csillagportál
 11. November 11; azaz 11:11 csillagportál
 12. December 12; azaz 12:12 csillagportál

Mi a 11:11 csillagportál jelentősége?

A 11:11 csillagportált erőteljes és átalakító energiakapunak tartják, amely segíthet az embereknek az isteni erőhöz való hozzáférésben. Úgy tartják, hogy ez a portál közvetlen kapcsolatot jelent a megértés és a spirituális tudatosság magasabb birodalmaival, és útmutatást és betekintést nyújthat az egyén sorsába. Úgy tartják továbbá, hogy amikor a 11:11 portál aktiválódik, az egyén nagyobb bőséghez és boldogsághoz juthat az életben.

Mi a jelentése a 11, 111 és 11:11 angyalszámoknak?

Úgy tartják, hogy a 11, 111 és 11:11 angyalszámok az isteni jelek, amelyek azt jelzik, hogy az egyén a helyes úton jár a nagyobb bőség és boldogság felszabadításához az életben. A 11-es számot a spirituális ébredés jelének tekintik, és az intuícióval, a belátással és a belső bölcsességgel hozzák összefüggésbe. A 111-es számot a spirituális terjeszkedéssel és növekedéssel hozzák összefüggésbe, és úgy gondolják, hogy ez annak a jele, hogy az egyén jó úton halad a nagyobb bőség és boldogság elérése felé az életben. A 11:11-es számot az isteni összehangolódás jelének tartják, és az istenivel való nagyobb kapcsolat feloldásának, valamint a tudatosság és a spirituális tudatosság magasabb birodalmaihoz való hozzáférés kulcsának.

A 11:11 Csillagportál üzenete

Mint minden csillagportál-időszakban, most is nyitva van egy spirituális-energetikai időablak, amelyen keresztül magasabb frekvenciákba, potenciálokba és tudatossági szintekre léphettek.

Ez egy lehetőség arra, hogy ledobjátok a karmákat, az önvádat és a szív Szeretet-Bölcsesség magasabb szintjeire lépjetek.

A következő hónapban egyenletes pályán halad a világ, hogy felkészüljetek a kozmikus energia erőteljes beáramlására, amely a 12:12 – 12:21-es időszakban fog megérkezni, mint minden évben. Ez az elengedés és az újra való felkészülés időszaka.

Így hozd ki a legtöbbet magadból a 11:11 Csillagportál idején
Így hozd ki a legtöbbet magadból a 11:11 Csillagportál idején

A 11:11 Csillagportál számmisztikai értelme

A modern, mindenki számára elérhető számmisztika alapján az 1 az új kezdeteket jelenti, és akkor kétszer is megjelenik! Ha összeadjuk a számokat, megkapjuk ennek a sorozatnak az eredményét, ami a 4, azaz a Föld száma.

A 11:11 erőteljes nyitást hoz létre a spirituális növekedés és ébredés számára. A 11 a felszabadulás, a régi szokások levetésének, a negativitás kiürítésének és az újba való belépésnek a kódjait is hordozza. A régi és önmagunk átalakításáról szól, hogy új teremtéssé váljunk.

Így hozd ki a legtöbbet magadból a 11:11 Csillagportál idején

A manifesztáció a gondolatainkkal kezdődik. Amire gondolunk, az az, hogy hová áramlik az energiánk. Még ha nem is 11/11 van, a gondolataink alakítják a valóságunkat.

Ne hagyd, hogy a negatív gondolatok felemésszenek téged. És állítsd be a szándékaidat a legjobb eredmények érdekében.

Mielőtt a manifesztációra gondolsz, gondold át, hogy miért akarsz manifesztálni egy adott elképzelést

Leülhetsz meditálni és gondolkodhatsz rajta.

Nézz magadba, és találd meg vágyaid okait. Ha tisztában vagy ezzel a tisztánlátással, az segíti a manifesztációs folyamatot. ha tisztában vagy a vágyaiddal, és angyali vezetőid teljes támogatását élvezed, készen állsz majd arra, hogy előre lépj.

Tegyél fel magadnak olyan kérdéseket, hogy hogyan látod magad a jövőben

Ki vagy mi vesz körül téged? Hogyan fogod érezni magad, amikor legmélyebb vágyaid megnyilvánulnak? Minél többet gondolsz rá, annál könnyebb lesz számodra valóra váltani őket.

Legyen minden egyes cselekedeted része a megnyilvánulási folyamatnak.

A 11:11 kapuaktiválások közvetlenül összekapcsolnak azzal az erővel és végtelen lehetőséggel, amit a 11:11 képvisel.

A 111-es angyalszám

A fénykódokat az angyalok olyan számsorozatokkal aktiválják, mint a 111. Ezek a fénykódok támogatják lelkünk növekedését. A 11:11 vagy 111 meglátása az, ahogyan az angyalod kapcsolatba lép veled. November 11-én pedig ez az energia felerősödik, ami arra bátorít, hogy folytasd.

Ez egy kapu a magasabb realitás felé, de ne felejtsd el felhívni a vezetőidet, mielőtt elkezdesz manifesztálódni. A vezetőitek megmutathatják nektek, milyen eszközök állnak rendelkezésetekre, hogy manifesztáljátok a vágyaitokat.

Itt az ideje, hogy összekapcsolódjatok belső mágikus erőtökkel, és megosszátok őket a világgal.

Készen állsz arra, hogy az isteni megtestesülés új szintjére lépj?

Hívd elő a tudatos terjeszkedésedet. Csatlakozz az Ősforráshoz és töltekezz fel az IstenNő energiájából, hogy hozzáférhess a Szellem magasabb dimenzióihoz.

A sikerért meg kell dolgozni – nem jár magától mindenkinek.

Íme néhány példa a megkérdőjelezendő téves elképzelésekre:

 • Mindenki, aki a fény útján halad, 11/11-én fog felemelkedni.
 • Amikor felemelkedsz, hátrahagyod azokat a szeretteidet, akik még nem állnak készen.
 • 11/11-én egyesülsz az ikerlángoddal.
 • Minden munkádat elvégezted – 11/11 a küldetésed csúcspontja.

Hogyan segíthet egy csillagportál a spirituális utazásban?

A 11:11 csillagportál segíthet az egyéneknek a spirituális útjukon azáltal, hogy útmutatást és betekintést nyújt az egyén sorsába, és nagyobb bőséget és boldogságot hoz az életben. Ez a portál arra is használható, hogy hozzáférést nyerjünk a megértés és a spirituális tudatosság magasabb birodalmaihoz, valamint az isteni hatalomhoz.

Továbbá a 11:11 portálról úgy gondolják, hogy a tudatosság és a spirituális tudatosság magasabb birodalmaihoz való kapcsolódás, és útmutatást és betekintést nyújthat az egyén sorsába.

forrás: tarsasag.org

Index