Skip to content

A 11:11 és a 111-es angyali szám jelentése

A 11:11 és 111 a két legkülönlegesebb angyali szám az angyalmágiában. A 11:11 jelentése: "Jó úton haladsz". Az Égiek ezzel nyugtázzák, hogy ismerik a vágyadat.

Írásunkat immáron egy 6 perces hangzócikk formájában is meghallgathatod, kattints ide:

Mik azok az angyali számok és miért fontosak az angyalszámok?

Az angyali számoknak spirituális jelentőséget tulajdonítanak, és gyakran az angyaloktól érkező kommunikáció egy formájának tekintik őket. Lényegében ezek a számok olyan üzeneteket közvetítenek, amelyek célja, hogy útmutatást, bátorítást és megnyugtatást nyújtsanak azoknak, akik találkoznak velük.

Az angyali számok fő szerepe az, hogy az angyalok és az emberek közötti kommunikáció eszközeként szolgálnak

Úgy tartják, hogy az angyalok azért használják a számokat üzeneteik közvetítésére, mert a számok olyan egyetemes nyelv, amely túllép a kulturális és nyelvi korlátokon. Továbbá a számokat a történelem során az isteni kommunikáció és a magasabb tudatállapotokhoz való hozzáférés eszközeként használták.

Az angyalmágia szerint az angyalok a számokkal többféleképpen kommunikálnak. Az egyik legelterjedtebb mód az ismétlődő számminták, például ugyanazon számsorozat rövid időn belül történő ismételt látása. Ha például folyamatosan az 1111-es számot látod, az annak a jele lehet, hogy az angyalok kommunikálni próbálnak veled.

A 111-es angyali szám jelentése és a 11:11
A 111-es angyali szám jelentése és a 11:11

Az angyalok a szinkronicitás által is üzenhetnek

A szinkronicitás akkor következik be, amikor két látszólag egymástól független esemény egyszerre történik, és ezeket mélyebb jelentés vagy jelentőség köti össze. Ha például egy bizonyos kérdésen vagy aggodalmon gondolkodsz, majd egy számsorozatot látsz, amely kapcsolódik ehhez a témához, ez annak a jele lehet, hogy az angyalok útmutatást vagy felismerést próbálnak nyújtani.

Az angyali számoknak konkrét jelentésük is van, amelyek betekintést nyújthatnak az angyalok által közvetíteni kívánt üzenetekbe. Például az 1111-es számot gyakran a spirituális ébredés és megvilágosodás jelének tekintik, míg a 777-es számot az isteni beavatkozással és útmutatással hozzák összefüggésbe.

Az üzenetek közvetítése és az útmutatás nyújtása mellett az angyali számoknak gyógyító tulajdonságokat is tulajdonítanak. Minden számhoz egy adott rezgés és energia társul, és ezek a rezgések felhasználhatók a test, az elme és a lélek gyógyulásának és egyensúlyának elősegítésére.

A 111 a tripla angyali számok közé tartozik, és mindig fontos üzenettel bír

Az angyalok mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmünket, és hogy kommunikáljanak velünk. Ha nem mozogsz eleget és nem táplálkozol egészségesen, akkor változtass ezen. Így segítenek abban, hogy meggyógyítsuk saját életünket.

Gyakran megtörténik veled is, hogy amikor az órádra pillantasz, vagy meglátsz egy rendszámot akkor szinte mindig ugyanazt a számsort, pl. 11:11 vagy 111 számokat látod?

Ha nálad más területen értendő a változás, de nem tudsz rájönni, hogy milyen területen kellene váltanod, akkor kérdezd az Égieket, merrefelé kéne elindulnod!

A 111-es angyali szám jelentése és az 1111-es angyalszám

Figyeljük meg jól gondolatainkat, és vigyázzunk, hogy csakis arra gondoljunk, amit szeretnénk. A 111-es angyali szám azt mutatja, hogy megnyílik előttünk a lehetőségek kapuja, és gondolataink rekord sebességgel manifesztálódnak a formák világában.

A 111 és az 1111 olyan, mint a vaku felvillanó fénye. Azt jelenti, hogy az univerzum lefényképezte gondolatainkat, és most formában megjeleníti őket.

Elégedettek vagyunk azzal, amilyen gondolatokat az univerzum lefényképezett bennünk?

Ha nem, javítsuk ki gondolatainkat, és kérjünk ebben segítséget Angyaloktól, ha nehezen tudjuk kontrollálni, vagy megfigyelni gondolatainkat.

Az előttünk “véletlenül” megjelenő számok, számsorok valójában égi segítőink üzenetei. Mégis gyakran lebecsüljük a jeleket, amiket nekünk küldenek, egyszerű véletleneknek, vagy képzeletünk játékainak tartjuk őket.

A 11:11 a megerősítő számsor

A 11:11 nagyon hasonló a 111-hez, ám attól némileg eltérő: megerősít abban, hogy amit teszel, az jó, helyes, vagy éppen figyelmeztet, hogy dönts helyesen és jól.

Ha így teszel, biztos lehetsz az Égiek segítségében

Én csak annyit szoktam tenni, hogy örömmel ismerem fel, hogy az Égiek üzennek, amikor meglátom a számokat, számsorokat.

Az angyalok azt mondják: nem írhatjuk a nektek szánt üzeneteket az égre. Ezen életbeli pályám legelején, még nagyon kezdőként én is elhittem a „csak érezz, ne gondolkozz” tévtanítást, hazugságot, káros-kóros ostoba maszlagot, amivel meg akarnak vezetni a szélhámosok másokat. Mentségemre legyen szólva, alig voltam 14 akkor, és még be lehetett hülyíteni.

Elhittem nekik, hogy sosem kell gondolkodni azon, hogy milyen üzenettel keresnek meg éppen az Égiek, csak hagytam, hogy jó érzésekkel töltsön el minden ilyen helyzet. Ám ahogy átláttam a szitán és megszakítottam minden kapcsolatot a lehúzó, hamis hitrendszereket kínáló, gátakat és blokkokat építő tévtanítókkal (ekkor voltam 17), döbbentem rá, hogy az Égiek bizony nagyon is egyértelmű jelzéseket küldenek, ahogy Tenmagamtól érkező megérzéseim is bizony mind valósak.

Mint minden jelnek, amit kaphatunk, a számsoroknak is többféle értelmezése van. Figyelnetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok – különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra.

Ilyenkor állj meg egy pillanatra, és figyelj, milyen érzetek, milyen gondolatok járnak épp a fejedben, és mi lehet az amivel kapcsolatban épp üzenetet kaptál. Még a negatív aspektust felfedezve is gondolj arra, hogy most segítséget kaptál. Köszönd meg, és javítsd ki mindazt, amit még lehet.

Csatlakozz most a Lélekút Társaság szabad spirituális közösségi oldalához! A Lélekút Társaság küldetése, hogy a tiszta, valódi ezotéria, spiritualitás, okkultizmus és misztika iránt elkötelezett személyek számára lehetővé tegyük a közösségépítést.

Honnan tudhatod, hogy melyik értelmezést érdemes figyelembe venned?

Mit gondolsz, ki van amögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot hallod? Többnyire az üzenetek bátorító, támogató jellegűek. Cselekvésre ösztönöznek, hogy engedd el végre a halogatást, és lépj ki a komfortzónádból – hiszen a valódi csodák azon kívül történnek!

Szinte mindig valamiféle jóleső borzongás tölti el az embereket, ha különleges számsorokkal találkoznak. Érthető, miért nevezzük angyali számoknak azokat a számokat, amik háromszor ismétlődnek egymás után. Mosolyogj, ha ilyet látsz, mert mindig jelentőséggel bír!

De ne csupán az utakon figyelj, az üzenet bármikor elérhet. Természetesen csak a váratlanul felbukkanó számokra igaz.

Ha történetesen egy nyomdában vagy sorszámokkal dolgozó munkahelyen, hivatalban vagy, ott nem éppen angyali üzeneteket hordoznak – kivéve, ha rendre Te kapod az adott sorszámot.

Alig győzöm hangsúlyozni, hogy ez tényleg csak nagyon ritkán történik meg. Inkább csak azért hozom szóba, hogy ne hidd, hogy minden alkalommal, amikor ilyen angyali számot látsz egy üzenetet kapsz.

Kivéve, természetesen, ha csak egy adott számsor ismétlődik mindenhol, még a leglehetetlenebb helyeken is.  Ez esetben inkább azt tudatosítsd magadban, hogy mit is akarnak üzenni az Égiek az angyali számsorral.

Bőségtudatról itt olvashatsz többet, itt pedig az angyalmágia alapjairól!

Index