Skip to content

18. Unikornis kártya

Az unikornisok arra emlékeztetnek bennünket, hogy kik is vagyunk valójában. Az angyalok a szívünkön, az unikornisok viszont a lelkünkön keresztül szólnak hozzánk.

Szarvuk egy isteni energiát sugárzó varázspálcához hasonló.

Bármerre irányítják, ez az energia gyógyító hatású, és nem csupán testünket és érzelmeinket, hanem a lelkünket is képes meggyógyítani. Az unikornisok még azokat a mély lelki sebeket is elsimítják, amelyektől esetleg már több életen keresztül szenvedünk. Ha készen állunk erre, az unikornisok segítségünkre lehetnek személyes, családi vagy akár országot érintő karmánk megtisztításában.

Csupán kérni kell őket, hogy segítsenek.

Ezek a csodálatos, nemes paripák felkutatják azokat, akikből sugárzik a fény, mert tovább látnak saját kicsinyes önmaguknál. Azokat az embereket keresik, akik mások megsegítésére és a világnak – még ha az annak csak egy kis szelete is – a jobbá tételére törekszenek.

Az unikornisok segítenek, hogy kitartsunk elképzeléseink mellett; bátorságot és hitet öntenek belénk a kihívások és nehézségek idején. Megerősítenek és megszilárdítanak elhatározásunkban, méltósággal és vonzerővel ruháznak fel, hogy harcolhassunk az igazunkért.

Az unikornisok teljesítik a kívánságokat.

A Te Egyszarvú Üzeneted: Varázslat

Varázslat vesz körül téged, életedbe izgalom és öröm költözik.

A varázslat a mozgásban levő szellemi energiák természetes velejárója. Az unikornisok képesek ezeket az energiákat bármikor beindítani, tehát kérd meg őket, hogy hozzanak ma egy kis varázslatot az életedbe.

Ha mindennap szánsz egy kis időt a gyakorlásra, akkor pozitív szokássá válik, ami pozitív eredményeket hoz. A tetteidnek meglesz a gyümölcse. Az IstenNő és az angyalok azt akarják, hogy tudd: Ne aggódj a hogyan miatt: az IstenNő időben eléd fogja tárni.

Megerősítés: Hiszem, hogy ma valami varázslatos dolog történik velem.

 

Diana Cooper több nagy sikerű spirituális témájú könyv, mint például Az egyszarvúak csodája, A Little Light On Angels és a Fény angyalai kártyák elismert szerzője. A világban utazva arra tanítja és ösztönzi az embereket, hogy fedezzék fel és valósítsák meg valódi önmagukat.

Kiadja: Synergie Magyarország

Index