Skip to content

33. Unikornis kártya

Az unikornisok arra emlékeztetnek bennünket, hogy kik is vagyunk valójában. Az angyalok a szívünkön, az unikornisok viszont a lelkünkön keresztül szólnak hozzánk.

Szarvuk egy isteni energiát sugárzó varázspálcához hasonló.

Bármerre irányítják, ez az energia gyógyító hatású, és nem csupán testünket és érzelmeinket, hanem a lelkünket is képes meggyógyítani. Az unikornisok még azokat a mély lelki sebeket is elsimítják, amelyektől esetleg már több életen keresztül szenvedünk. Ha készen állunk erre, az unikornisok segítségünkre lehetnek személyes, családi vagy akár országot érintő karmánk megtisztításában.

Csupán kérni kell őket, hogy segítsenek.

Ezek a csodálatos, nemes paripák felkutatják azokat, akikből sugárzik a fény, mert tovább látnak saját kicsinyes önmaguknál. Azokat az embereket keresik, akik mások megsegítésére és a világnak – még ha az annak csak egy kis szelete is – a jobbá tételére törekszenek.

Az unikornisok segítenek, hogy kitartsunk elképzeléseink mellett; bátorságot és hitet öntenek belénk a kihívások és nehézségek idején. Megerősítenek és megszilárdítanak elhatározásunkban, méltósággal és vonzerővel ruháznak fel, hogy harcolhassunk az igazunkért.

Az unikornisok teljesítik a kívánságokat.

A Te Egyszarvú Üzeneted: Odafigyelés

Figyelj, és meghallod a választ kérdésedre.

Csendesítsd le az elmédben zakatoló gondolatokat, és figyelmeddel fordulj az unikornisok felé. Meglátod, segítenek megtalálni a választ kérdéseidre.

Valószínűleg egy ősi tudás birtokosai vagy, ami arra vár, hogy újra feléledhessen. A világ már vár erre. Hozz létre kreatív, alkotó tereket, amelyekbe esetleg másokat is bevonhatsz.

Lehet, hogy fényutadon a sötét Grál kelyhet is átnyújtják neked, amit legszívesebben nem innál meg, hiszen tele van sötét emlékekkel és élményekkel.

Megerősítés: Ma lecsendesítem a gondolataimat, és figyelek unikornisom tanácsára.

 

Diana Cooper több nagy sikerű spirituális témájú könyv, mint például Az egyszarvúak csodája, A Little Light On Angels és a Fény angyalai kártyák elismert szerzője. A világban utazva arra tanítja és ösztönzi az embereket, hogy fedezzék fel és valósítsák meg valódi önmagukat.

Kiadja: Synergie Magyarország

Index