Skip to content

2019-es Tarot jóslás az Őszi Napéjegyenlőség idejére

2019 Őszi Napéjegyenlőségének idejére ismét különleges Tarot jóslást kínálunk Nektek.

Tarot jóslás az Őszi Napéjegyenlőség idejére

válassz egy kártyát megérzésed szerint, oszd meg ismerőseiddel a bejegyzést és máris olvashatod a válaszokat, amikből megtudhatod, mit üzen a Tarot Neked az Őszi Napéjegyenlőség idejére.

#spiritan #tarot

tarot jóslás spiritan
tarot jóslás spiritan

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

A három lap a következő:

Bal:

Kelyhek Ásza

A Kelyhek Ásza a Tarot egyik legszerencsésebb kártyája. A többi Ásszal egyetemben a bennünk rejlő nagy lehetőséget mutatja, ami a legmagasztosabb beteljesüléshez vezethet. Ennek személyes jelentősége az illetőnek az élethez való viszonyától függ. A kártya spektruma a külső sikerek feletti öröm, hála és elégedettség érzésétől a mindennel való egység megélésének legmélyebb boldogságáig terjed.

Az előtérben kétséget kizáróan a szeretet áll, minden kifejezési formájában: felebaráti szeretet, szülői szeretet, érzéki, erotikus szeretet, önmagunk szeretete és az Isten szeretete. A kártya természetesen jelezheti az öröm és szerencse más, hétköznapibb formáit is. Mindenesetre tartsuk szem előtt, hogy a szándékunkkal kapcsolatos nagy lehetőség vagy bennünk él, vagy tervünk megvalósítása során jelentkezik. Nem tolakodó, felfedezésre és kibontakoztatásra vár.

Erről itt olvashatsz többet.

Közép:

Kelyhek Kettes

A Kelyhek Kettes szeretetteljes találkozást jelez. Előfutára lehet egy szimpatikus, új ismeretségnek, de lehet kibékülés vagy a szeretetteljes bánásmód jele, a már meglévő kapcsolaton belül. A kártya kétségtelenül a személyes dolgok területét hangsúlyozza.

Utalhat flörtre, „első látásra” szerelemre, boldog viszontlátásra vagy gyengéd kapcsolat, barátság kialakulására. Jelentheti azt is, hogy utazások, hivatásbeli vállalkozások során vagy egyéb szándékok megvalósítása esetén szívesen látnak, spontán segítségre számíthatunk.

Ha angyali segítség kell, kattints ide!

Jobb:

Botok Négyes

A Botok Négyes a béke időszakát jelzi, amelyben megnyílunk és kilépünk önmagunkból, hogy élvezzük az életet. Ezen biztonságérzet eredményeként szívesen vállalkozunk arra, hogy kilépjünk védettségünkből és rejtettségünkből, hogy részt vegyünk a világ életében.

Ez társas életet, beszélgetést, szórakozást és fokozott életörömet, valamint belső megnyílást jelent, amely által közvetlenül részei leszünk a körülöttünk folyó életnek, és kapcsolatainkban mélyebb összetartozást élünk meg.

A lélektársakról itt olvashatsz bővebben.

Érdekességek a Tarot-ról

A tarot keletkezéséről megoszlanak a vélemények. A kártyákról elsőnek egy 1377-es dokumentumban tettek említést, amelyben betiltották a kártya használatát. Ennek ellenére a terjedését nem tudták megállítani, és a világ nagyobb városaiban rövid időn belül ismertté vált.

Ismerve a középkor kommunikációs szokásait, és figyelembe véve a könyvnyomtatás hiányát, ez nem volt elhanyagolható tényező akkoriban. A mai játékkártyák szerzetileg sok hasonlóságot mutatnak a tarot lapjaival. A kis arkánum négy színe a legtöbb mostani játékkártyajátékban is megtalálható. A nagy arkánum Bolond kártyája mára dzsókerként vált ismertté.

A Tarot a 16. században

A 15. század végére, 16. század elejére már a maihoz hasonló, 78 lapos kártyáról álló csomag vált ismertté, melyet velencei tarotnak neveztek, a későbbiekben marseille-i tarotként híresült el. A marseille-i tarot máig is hozzáférhető az eredetivel azonos kiadásban, a szakirodalmak általában ezeket a lapokat kiáltják ki „eredetinek”. Jellegzetes, egyszerűen színezett lapjai erősen megosztják a hozzáértőket, abban azonban egyetértenek, hogy szimbólumrendszere valóban, a ma kapható lapok eredetiének tekinthetőek.

Ha többet akarsz tudni a Tarot-ról, indítottunk egy Tarot iskolát, amit itt érhetsz el!

Index