Skip to content

2020. 12. 21. Most már tényleg bekövetkezik az Esemény?

2020 a nagy változások éve. A koronavírus járvány világméretű pandémiává válásával az egyes kormányok különböző korlátozásokat és megszorításokat léptettek életbe, amiknek a negatív hatását még azok is megérezték, akiket elkerült a vírus.

A negatívumok mellett viszont megannyi pozitívumot is megtapasztalhattak azok, akik már korábban dolgozni kezdtek önmagukon – ők, mi az elengedés gyakorlásával, a valódi pozitív gondolkodással meg tudtuk találni azokat az építő lehetőségeket, amelyek által gyarapodtunk szellemben, lélekben, akár anyagi síkon is.

2020 az elengedés és gyarapodás éve lett sokak számára

Rengeteg embernek hozta el ez az év a váltás vagy a pihenés lehetőségét, vagy éppen megerősítette abban, hogy igenis jó helyen van.

Mások szeretteiket veszítették el, vagy ők maguk járták meg a kórházat, intenzív osztályt, hogy aztán átértékelhessék az életüket, el tudják dönteni, mi fontos igazán, és mik azok a korábbi problémák, amik teljesen súlytalanná válnak az élethalál küzdelemben.

2020. 12. 21. Most már tényleg bekövetkezik az Esemény?
2020. 12. 21. Most már tényleg bekövetkezik az Esemény?

Sokan eljutottak akár arra is, hogy megjósolták, hogy egy nagyon meghatározott időpontban előfordulhat valamilyen természetfölötti esemény, amely lelkileg, érzelmileg és fizikailag egyaránt érint bennünket. A konkrét Esemény egyik leginkább lehetséges időpontja 2020. december 21.

Miért éppen 2020 december 21?

Mielőtt közvetlenül foglalkoznánk ezzel a kérdéssel, szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy ez az úgynevezett asztrológiai esemény, amely a változásokat beharangozza, nem csupán egyszeri, egynapos esemény.

Ez egy folyamat, amely erre a dátumra épül és már elkezdődött. 2012-ben kezdődött, 2016-ban elérte a középpontját (ez volt a salakkohó éve), és 2020-ban nagyszerű látványossággal zárul.

Kaotikus a helyzet, ám sokkal jobb eredmények várhatók

Nem titok, hogy az elmúlt években, különösen 2012 óta, az új technológiák, információk és ismeretek drámai módon növekedtek kollektív valóságunk aspektusai itt a Földön.

Azt gondoljuk, hogy biztonságos azt mondani, hogy politikai és társadalmi káosz van a Föld minden országában, közösségében és kultúrájában.

Biztosak vagyunk benne, hogy sokan egyetértenek abban, hogy az élet teljesen feje tetejére állt sok esetben. Zavarodottnak és kaotikusnak tűnik mindezekkel a gyors változásokkal, amelyek ilyen gyorsan történnek.

Ugyanakkor ezeknek a változásoknak nagy részét az internet térnyerése váltotta ki, amely lehetővé tette számunkra, hogy gyorsabban, nyíltabban és szélesebb körben keressük és osszuk meg az információkat, mint valaha a modern emberi történelemben.

Az apokalipszis szó a görög apokalipszis szóból származik, amely felfedést jelent

Mondhatnánk, hogy egy apokaliptikus esemény olyan, amely feltárja, nyilvánosságra hozza, leleplezi vagy felfedi azt, ami rejtve volt. Jelenleg mindannyian egy ilyen apokaliptikus időszakban élünk, amely 2012-ben kezdődött és 2020-ban fejeződik be, ezt követően kezdődik az emberi történelem új fejezete.

A változást nem a maják jósolták meg

Persze, mindennek semmi köze a maja naptárhoz – pontosabban ahhoz a felhajtáshoz, amit akkor csaptak világszerte.

Megfigyelted már, hogy akik leghangosabban hirdették, hogy jön a világvége, nem osztották szét a vagyonukat, nem mondtak fel a munkahelyükön?

Az apokaliptikus esemény az, ami felfedi, nyilvánosságra hozza, leleplezi vagy felfedi azt, ami rejtve volt. Felfedés zajlik – ám nem holmi űrmese Jézus-másolata harcol a sátán-koppintás Kaballal. Az emberek önvalóját saját maguk előtt fedik fel!

Az emberek arra döbbennek rá, hogy valójában Ők kicsodák. 2012 a változás elindulásának éve volt.

Hogyan jósolhattak az ókori maják a jövőben valamit, ami ilyen messze van?

A válasz egyszerű. Az asztronómia és az abból kinőtt asztrológia egyszerűen a Nap, a Hold, a bolygók, a csillagok és az összes többi égitest asztrális ciklusainak és mintázatainak leolvasása és naplózása, az ég ciklikus mintázatának ismerete lehetővé teszi számunkra, hogy jobban megértsük a természeti jelenségek ciklusainak és mintáinak leképeződését, mint az emberi viselkedést itt a Földön.

Égi ciklusok

Az ókori kultúrák többsége tudta, hogy minket, itt a Földön élő embereket közvetlenül érintenek az égi energiák és az ég ciklusai. Megértették azt is, hogy a Földön és az univerzumunkban minden ciklikus és nem lineáris.

Jupiter és Szaturnusz 2020 decemberében
Jupiter és Szaturnusz 2020 decemberében. forrás

Nincs semmi új a Nap alatt!

Ami korábban történt, az megismétlődik. Az ókoriak tudták, hogy a bolygók, a csillagok és más ilyen égitestek mind hordozzák saját egyedi energia-mintázatukat, amelyek akaratlanul is hatással vannak ránk, mint emberekre.

Legalábbis az asztrológusok ezt hirdetik

Valójában ez független a bolygók vagy a Nap energiájától, máskülönben az ugyanakkor, ugyanabban a régióban született emberek életútja szinte azonos volna – holott ilyen azonosságot törvényszerűen csak az egypetéjű ikreknél lehet megfigyelni.

Esetlegesen azonos életpályáknál viszont nem találunk még közelítőleg se azonos asztrológiai képletet.

A valós hatás elsősorban fizikai vagy spirituális

A Nap viselkedése vagy a Hold járása valóban hat a Földi életre. Ennek azonban nincs köze ahhoz, hogy a mesterségesen hamis asztrológiai ház-szélességekben, vagy a valós konstellációs határok között éppen hol látható a Földről egy bolygó.

A Nap és a Hold fizikai-biológiai hatásai közismertek

a Hold bizonyos fázisoktól függően hat ránk, vagy amikor egy szép nyári napon a Nap a csúcson van, rengeteg melatonint szabadítunk fel, ami általában boldoggá tesz minket.

Amikor telihold van az év bizonyos szakaszaiban, az emberek rengeteg szerotonint szabadítanak fel, ami miatt nem tudnak aludni vagy irracionálissá válhatnak.

A spirituális hatásról keveset tud az asztrológia

A többi bolygó hatása elsősorban spirituális – a felszínűkről vagy felhőtakarójukról visszaverődő napfény energiája magával hozza az adott bolygó minőségét, így az befolyásolja az emberek tudatmezejét.

Ez a befolyás azonban a legtöbb embernél egészen minimális – bár jól tudjuk, hogy egy lavina is egy utolsó hópehelytől indul meg.

Annak ismerete, hogy mely bolygók és csillagok mely energiákat szabadítanak fel bizonyos időpontokban, lehetővé teszi számunkra, hogy megelőzzük és megértsük az emberi tudatos viselkedést és haladást most és a jövőben.

Tehát mi köze mindehhez a 2020-as évnek és konkrétan a december 21-nek?

Nos, minden. Hadd magyarázzuk el. Ha az emberi tudatos viselkedés itt a Földön ciklikusan leképezi az asztrológiai ciklusokat és jelenségeket, akkor a jövő folyamatainak elérejlezéséhez mindössze annyit kell tennünk, hogy megértsük, mely asztrális ciklusok hatnak az emberre, hogyan és mikor történnek.

Ezek az égi események, amikor megtörténnek, közvetlen – szinte azonnali – hatást gyakorolnak ránk itt a Földön. Minél nagyobb az égi esemény, annál nagyobb tudatos és fizikai hatást tapasztalunk.

Jelenleg mindannyian egy kozmikus ciklus végét éljük meg

Honnan tudhatod? A „csillagokba van írva”.

A bolygók és a csillagok égi drámái itt, a Földön politikai, pénzügyi, társadalmi és kulturális káoszként tükröződnek. Ez a jelenlegi drámai váltás, amelyet tapasztalunk, 2020 folyamán gyorsult fel, és drámai zárójelenettel ér véget.

A Jupiter és a Szaturnusz olyan közel kerülnek egymáshoz a Földről szemlélve, hogy szinte egyetlen nagy, ragyogó bolygónak tűnnek majd az égen.

A Szaturnusz az elmúlt hónapokban végigkísérte a Jupitert az éjszakai égbolton. A két bolygó az elkövetkező három hétben egyre közelebb kerül egymáshoz, amíg december 21-én UTC-kor 13.33-kor együtt nem jelennek meg.

Utoljára 1623-ban fordult elő ilyen
Utoljára 1623-ban fordult elő ilyen. forrás

Ez a nagy együttes néven ismert esemény körülbelül 20 évente következik be, de a két bolygó közelsége miatt ez nagyon ritka együttállás. A két bolygót csak körülbelül 10 fok választja el egymástól – ez a Hold szélességének egyötöde –, és most egymáshoz képest az égen közel 400 év után a lehető legközelebb jelennek meg. Utoljára 1623-ban fordult elő ilyen.

Ez a zárójelenet a fő esemény, amely 2020. december 21-én lesz.

Tehát most járjuk végig a 2020-as égi forgatókönyvet, 2020 elejétől 2020 januárjától decemberig kezdve megtapasztalhatjuk a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó nagyon ritka hármas együttállását. Ez a három bolygó szuperenergia-bolygó, ezért enyhén szólva óriási számukra, hogy egy év alatt háromszor álljanak össze egymással.

Az asztrológusok szerint a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó utoljára i.e. 1894-ben, majdnem 4000 évvel ezelőtt volt együtt Bakban. És most 2020-ban ismét megismétlődik.

Az i.e. 1894-es hármas együttállás kísérte a nagy Babiloni Birodalom születését és a sumér nép elenyészését, amely évezredek óta uralkodott és uralta a világot.

Most, négyezer évvel később, megtapasztalhatunk egy újabb nagy hármas együttállást. A Babilóniát négyezer évvel ezelőtt megszülető hármas konjukciótól eltérően, amely csak néhány hónapig tartott, a következő, 2020-as Bak hármasság majdnem egy évig fog tartani.

Mint láthatjuk, rendkívül ritka, hogy ezek a titáni energiák egy évben háromszor találkozzanak. Jelentős és nagy változásokat jelez, ez kétségtelen.

Különleges kis események

Ez évezredek óta nem történt meg. Miért jelentős ez? Nos, minden évben december 21-23 között következik be a téli napforduló, a kara csún, a sötétség fordulója, a fény újjászületése, a valódi újév.

Lényegében a Nap allegorikusan meghal 21-én és 25-én újjászületik. Más szavakkal, a Nap megváltoztatja frekvenciáját, megadva a hangot a közelgő napévre.

Ez a kis esemény a Nap születését és egy új napévet jelent. Ez az év legrövidebb napja is, ha az északi féltekén tartózkodik, vagy az év leghosszabb napja, ha a déli féltekén tartózkodik.

Ez az esemény minden évben megtörténik, de az energiaváltás olyan finom, hogy alig észlelünk bármilyen változást.

A színpad kész, a szereplők más sorakoznak

Amint már el lehet mondani, a kozmikus dráma 2020-ban éri el a csúcspontját. Ez egy ritka, 3900 éves hármas együttállás, egy 33 éves Szaturnusz-Plútó, egy 13 éves Jupiter-Plútó és egy 20 éves Jupiter-Szaturnusz együttállás egységesen, amely az év legjelentősebb napján, a decemberi napfordulón éri el a teljes egészét.

A konkrét esemény egyik leginkább lehetséges időpontja 2020. december 21

A konkrét esemény egyik leginkább lehetséges időpontja 2020. december 21. forrás

Mi várható 2020.12.21-én?

Természetesen mindenkit az érdekel, mit fog megtapasztalni a sorsfordító napon. A válasz egy kérdés: Te mit tettél azért, hogy készen állj tovább lépni egy magasabb fejlődési körbe, tovább folytatni a földi utad, de immáron egy teljesebb, spirituálisabb, tudatosabb módon?

A világ nem ér véget. Az emberi faj se pusztul ki. Sőt a civilizációk se omlanak össze a decemberi napfordulót követően.

Ám a világ mégis gyökeresen megváltozik, mert a tudatosság korszaka jön el. Ideje van az Ébredésnek!

Az Istennő vezessen utunkon mindannyiunkat!

Index