Skip to content

A 12:12 decemberi csillagportál csodaideje

A 12:12 decemberi csillagportál egy átjáró a Szellem magasabb birodalmaihoz. A 12:12 IstenNői megerősítést jelent: tisztaság, egység, erkölcsiség.

A 12:12 decemberi csillagportállal befejezheted az egész éven át tartó manifesztációs folyamatot, megkoronázhatod a felemelkedést, fényessé teheted a tudatosságodat.

A 12:12 decemberi csillagportál tökéletes nap arra, hogy teljessé tedd az egész évet

A 12:12 decemberi csillagportál olyan energetikai nyitást is kínál számunkra, amely összekapcsolódik az 1-es szám értékes energiáival, amelyek a vezetés, a függetlenség, az egyéniség, a kreativitás és az úttörő szellem szimbóluma, és a 2-es szám, a társ, a párosság, a követés, a megerősítés jelképszáma.

12/12-én Te és az emberiség egy energiakapun léptek be. Milyen gyönyörűen intenzív időszakban inkarnálódtatok ezen a hatalmas, hihetetlen lényen, amit Földnek hívunk!

Ha hajlandóak és készek vagyunk rá, ez a nap kiváló arra, hogy lezárjuk azt, ami megvalósult az életünkben, majd a fókuszunkat és a tehetségünket az új kezdetek felé fordítsuk.

Mi az a csillagportál-idő?

Minden év során 12 csillagportál-alkalom fordul elő. Ezek sorrendben:

 1. Január 1; azaz 1:1 csillagportál
 2. Február 2; azaz 2:2 csillagportál
 3. Március 3; azaz 3:3 csillagportál
 4. Április 4; azaz 4:4 csillagportál
 5. Május 5; azaz 5:5 csillagportál
 6. Június 6; azaz 6:6 csillagportál
 7. Július 7; azaz 7:7 csillagportál
 8. Augusztus 8; azaz 8:8 csillagportál
 9. Szeptember 9; azaz 9:9 csillagportál
 10. Október 10; azaz 10:10 csillagportál
 11. November 11; azaz 11:11 csillagportál
 12. December 12; azaz 12:12 csillagportál

A 12:12 Csillagportál üzenete

Mint minden csillagportál-időszakban, most is nyitva van egy spirituális-energetikai időablak, amelyen keresztül magasabb frekvenciákba, potenciálokba és tudatossági szintekre léphettek.

A 12:12 Csillagportál Jelentősége: Kapu a Magasabb Tudatossághoz

A 12:12 csillagportál egy különleges asztrológiai jelenség, amelyet a spirituális közösségek körében nagy várakozás övez. Ez az időszak, amely minden év december 12-én köszönt be, egyfajta energetikai kapuként szolgál, ahol az Univerzum energiái erősebben érezhetőek. Sokan úgy tartják, hogy ebben az időszakban a spirituális fejlődés, önismeret és a magasabb tudatossági szintek elérésének lehetősége kiemelkedően nagy.

A 12:12 csillagportál ideje alatt a nők, akik érdeklődnek az asztrológia, a kristályok és az angyalok iránt, gyakran tapasztalhatnak mélyebb összeköttetést ezekkel a spirituális elemekkel. Ez az időszak kiváló lehetőséget nyújt a meditációra, az önreflexióra, és arra, hogy a hétköznapi élet forgatagából kilépve, egy magasabb szintű tudatosságot tapasztaljanak meg.

Hogyan Használjuk Ki a 12:12 Csillagportált: Gyakorlatok és Ritkán Használt Módszerek

Meditáció és Kristályok Együttes Ereje

A meditáció különösen hatékony lehet ebben az időszakban, különösen, ha kristályokkal kombináljuk. A kristályok, mint az ametiszt vagy a rózsakvarc, felerősíthetik a meditációs élményt, segítve a mélyebb összeköttetés és belső békesség elérését. Ezenfelül, a kristályok használata segíthet a csakrák kiegyensúlyozásában és tisztításában, ami elősegíti a spirituális növekedést.

Angyali Kapcsolatok Erősítése

A 12:12 csillagportál idején az angyali kapcsolatok is erősödhetnek. Sokan úgy érzik, hogy ebben az időszakban könnyebben érzékelhetik az angyalok jelenlétét és üzeneteit. Az angyali meditáció vagy angyali kártyaolvasás kiváló módszerek lehetnek arra, hogy kapcsolatba lépjünk ezekkel a magasabb rendű lényekkel és megértsük azokat az üzeneteket, amelyeket nekünk szánnak.

A 12:12 Csillagportál Idő: Az Újjászületés és Megújulás Kapuja

A 12:12 csillagportál egy olyan időszak, amikor a spirituális gyakorlók mélyebb önismeretre, belső békére és az újjászületés élményére tehetnek szert.

A Fény Újjászületésének Ünnepével Összefonódó Csillagportál

Ez az időszak lehetőséget nyújt arra, hogy elengedjék a régit, és nyitott szívvel fogadják az újat, megteremtve ezzel az alapot a személyes és spirituális fejlődéshez.

A 12:12 Csillagportál Jelentősége: Az Újjászületés és a Távozás Ideje

A 12:12 csillagportál egy különleges és mély spirituális jelentőséggel bíró időszak, amelyet sokan a Fény Újjászületésének ünnepéhez kötnek. Ez az időpont a régi elengedésének és az új beengedésének szimbolikus kapujaként szolgál. A 12:12-es időszakot gyakran használják arra, hogy búcsút intsenek a múltnak, elengedve azt, ami már nem szolgálja az életüket, és így teret adjanak az új lehetőségeknek és tapasztalatoknak.

A Búcsú és a Távozás Folyamata

Ebben az időszakban a spirituális gyakorlók gyakran összpontosítanak a belső megtisztulásra és a lezárással kapcsolatos rituálékra. Ez lehet egyfajta meditáció, amely során elengedik a múlt sebeit, vagy egy tisztító szertartás, ami segít megszabadulni a régi energetikai kötelékektől. Ez a folyamat nem csak egy búcsú, hanem egyfajta távozás is, ami lehetővé teszi a személyes növekedést és a belső békét.

Felkészülés az Új Beengedésére

Az Új Szándékainak Meghatározása

A régi elengedése után a 12:12 csillagportál ideális időt kínál az új szándékok meghatározására és a jövőbeli tervek kialakítására. Ez magában foglalhatja az új célok kitűzését, a pozitív változások elindítását az élet különböző területein, vagy akár az új spirituális útvonalak felfedezését. Ebben az időszakban a teremtés ereje kiemelkedően erős, így a pozitív gondolatok és szándékok nagyobb hatással bírhatnak.

Az Energetikai Tér Tisztítása és Felkészítése

A 12:12 csillagportál idején fontos az energetikai tér tisztítása is, hogy az új energiák szabadon áramolhassanak. Ez magában foglalhatja a lakóterek energetikai tisztítását, mint például a füstölés vagy a hangtálak használata. A személyes aura tisztítása és harmonizálása szintén kulcsfontosságú, hogy teljes mértékben felkészülhessenek az új életenergiák fogadására.

Index