Skip to content

Álmok jelentése – ha ezeket álmodtad valaha, üzenetük van Neked!

Minden álom hordoz valamilyen üzenetet, azonban akad hét, amelyik kifejezetten fontos információt tartalmaz.
 Ha a következő hét dolog bármelyike szerepelt már az álmaidban, az kifejezetten hangsúlyos üzenettel bír Számodra magadról és a jövődről egyaránt.

Az álomfejtés természetesen nem jelenti azt, hogy mindenkinél ugyanazt kell jelentsék az álom során megjelenő szimbólumok. Ezért ezeket tekintsd inkább általános értelmezésnek.

Álmok jelentése - ha ezeket álmodtad valaha, üzenetük van Neked!
Álmok jelentése – ha ezeket álmodtad valaha, üzenetük van Neked!

1. Terhességről vagy kisgyermekről álmodsz

Terhességről álmodni azt üzeni, hogy az életed fel fog pezsdülni! Nem kell tovább aggódnod, ha egyedülálló vagy, mert az álmod előre jelzi, hogy fel fog pezsdülni a szerelmi életed.
Ha kapcsolatban élsz, akkor eljött az ideje, hogy következő szinte lépjetek a kapcsolatotokban vagy megújítsátok azt.

2. Meztelen vagy álmodban

Ha meztelenül jelensz meg az álmodban, az azt üzeni, hogy eljött az ideje annak, hogy új irányt vegyél, és új életet kezdj! Aknázd ki a benned rejlő erőt!
Ha végre változtatsz az életeden, akkor radikálisan pozitív változásokat fogsz tapasztalni. Akár az is elegendő lehet, hogy őszinte és nyitott leszel ezentúl magaddal.

3. Repülésről álmodsz

Ha álmodban repülsz, akkor az álmod üzenete szerint egy régi szerelem tér vissza, vagy éppen egy régi szenvedély. Olyasvalaki, akivel romantikus kapcsolatot ápoltál, esetleg valaki, akihez vonzódtál.
Számíthatsz rá, hogy újra meg fog jelenni az életedben a romantika. Ha egyedül vagy, nagyszerű hírnek számít, ha kapcsolatban vagy, vigyázz, lehet, hogy közeledik a vége!

4. Zuhanásról álmodsz

Ha az álmodban zuhanást élsz át, akkor az álmod üzenete az, hogy a változtatásra az itt és a most a legalkalmasabb idő. Ha azon töprengtél mostanában, hogy nagy változtatásra van szükséged, és el akarod szánni magad, hogy változtatsz az életeddel kapcsolatban valamin, akkor az álmod azt sugallja, hogy tedd meg, mert itt az ideje!
Most jött el ehhez a változtatáshoz az idő. Ha ezt megteszed, észre fogod venni, hogy életed pályája felfelé fog ívelni, még ha egy rövid ideig meg is zuhansz.

5. Álmodban elkésel

Ha elkésel az álmodban, akkor azt üzeni, hogy adj magadnak némi időt a céljaid elérése érdekében. Ha bizonytalan vagy afelől, hogy hová vezet éppen az életed, most érdemes lehet némi plusz időt fordítanod magadra.
Érdemes elfogadnod a tényt, hogy nem tudsz mindent Te magad irányítani, viszont jó hír, hogy nem is kell. Az álmod azt sugallja, nagyobb eséllyel éred majd el a céljaidat, ha kicsit elengeded az aggódást.

6. Álmodban üldöznek

Ha álmodban üldöznek, akkor az álmod azt üzeni, hogy hamarosan megoldódik egy elhúzódó probléma! Részben Tőled is függ, hogy a fejed fölött csüngő gondok végre megoldódnak.
Az álmod azt sugallja, hogy ha kétségek merülnek fel benned, akkor mérlegeld a lehetőségeket és tedd meg azt, amit a leghelyesebbnek tartasz.

7. Álmodban hírességgel találkozol

Ha egy hírességgel találkozol álmodban, akkor az azt üzeni, hogy itt az ideje annak, hogy a múltadból valakivel kapcsolatba lépj! Ha már egy ideje azon töprengsz, hogy újra felkeress valakit a régmúltból, akkor eljött az ideje!
Ha viszont ez fel sem merült benned, akkor lehet, éppen most jött el az ideje annak, hogy újrakezdd valakivel megszakadt a kapcsolatod. Keresd fel az illetőt online vagy az életben, mert így az életed is jobb irányba változik majd.

Index