Skip to content

Tarot jóslás ezoterikus lelkeknek

🌠 Tarot jóslás ezoterikus lelkeknek 🔰

Ha te is angyali, ezoterikus lélek vagy, akkor válassz egy kártyát megérzésed szerint, oszd meg ismerőseiddel a bejegyzést! Most este meg is érkeztek a válaszok!

[kleo_feature_item title=”” icon=”” icon_size=”default|big” icon_position=”left|center” ]Ha felveszed a kapcsolatot a telefonod Messengerén át a Spiritan Szellemével (https://m.me/spiritan.hu), jóval hamarabb értesülsz a válaszok megérkezéséről! Csak küldd el Messengerben a start szót és este azonnal megkapod a hírt, amikor megérkeznek a válaszok![/kleo_feature_item]

Tarot jóslás ezoterikus lelkeknek
Tarot jóslás ezoterikus lelkeknek

#spiritan #tarot

Bal

Érmék Nyolcas

Érmék Nyolcas
Érmék Nyolcas

Az Érmék Nyolcas a tudásunk megmutatásának lapja – a gyakorlati tudásé, a kétkezi munkáé, a fizikai vagy szellemi szakmáé. Önmagában azt jelzi, érdemes most elmélyülni szakmabéli tudásunk bővítésében. Az Érmék Nyolcas ígéretes terv kezdetét jelzi. Ez az inas kártyája, aki hosszadalmas, de sikerrel kecsegető feladat megoldásába kezd. Ilyen értelemben a lap a kezdő helyzetét örömteli kilátásokkal kapcsolja össze.

Mutatja ezenkívül, hogy motivációnk jó, örömet lelünk a dologban és büszkék vagyunk tevékenységünk első eredményeire. Bizonyos értelemben a kezdők szerencséjét is jelenti.

 

Közép

Botok Négyes

Botok Négyes
Botok Négyes

A Botok Négyes hív minket, hogy megünnepeljük sikereinket. Azt jelzi, hogy bármit is értünk el, ideje kicsit megállni és élvezni a sikert, legyen akár hangyányi is. A Botok Négyes a béke időszakát jelzi, amelyben megnyílunk és kilépünk önmagunkból, hogy élvezzük az életet. Ezen biztonságérzet eredményeként szívesen vállalkozunk arra, hogy kilépjünk védettségünkből és rejtettségünkből, hogy részt vegyünk a világ életében.

Ez társas életet, beszélgetést, szórakozást és fokozott életörömet, valamint belső megnyílást jelent, amely által közvetlenül részei leszünk a körülöttünk folyó életnek, és kapcsolatainkban mélyebb összetartozást élünk meg.

 

Jobb

Érmék Hármas

Érmék Hármas
Érmék Hármas

Az Érmék Hármas a csapatmunka lapja. Azt jelzi, most jobban tesszük, ha elfogadjuk a segítséget és odafigyelünk, hátha más igényli a mi támogatásunkat. A siker elérése ezúttal a közös munka által lehetséges. Az Érmék Hármasát gyakran a gondterheltség kártyájaként értelmezik. Ezzel szemben sikeresen letett vizsgára utal és így örömteli tapasztalatot fejez ki.

Az Érmék Nyolcassal ellentétben, ami az inast jelképezi, itt a mesterlegény képe jelenik meg. Ezzel azt fejezi ki a kártya, hogy új tapasztalatok területére lépünk, ahová – az Érmék Nyolcassal ellentétben – már a megfelelő képzettséget és tudást is magunkkal visszük. Tanulmányaink vagy fejlődésünk adott periódusának sikeres lezárását mutatja, melyet magas szintű újrakezdés követ.

Ha pedig a bőség érdekel, a bőség valódi természetéről itt és itt írtunk bővebben, itt pedig néhány bőséggyakorlatot találsz.

Index