Skip to content

Angyalok üzenete Neked: Gyakran erősítsd meg, hogy szeretnek téged és szeretetre méltó vagy!

Gyakran erősítsd meg, hogy szeretnek téged és szeretetre méltó vagy. Isten gyermekeként természettől fogva szeretetteljes és szerethető ember vagy (mint mindenki más is).

Alvás közben nyitottabb vagy az angyali útmutatásra.

Ideje visszavonulni, hogy jobban odafigyelhess a saját érzéseidre és véleményedre. Örömteli nevetésed, önkifejezésed és testbeszéded csodálatos!

Ha úgy gondolkodsz, hogy a másság fenyegetést jelent számodra, akkor azt az alapelvet követed, ami háborúkat okoz.

Ne felejtsük el, hogy ittlétünk fontos a Föld számára.

Egy feladatot kell teljesítenünk, és felelősek vagyunk saját magunk és a többi teremtmény jólétéért. Lényednek csak egy kis része jelenik meg az élet színpadán, és merészkedik ki a világba; valamit elfogad ezért, és így része a végtelen alkotó körforgásnak.

Lásd és érezd, amint teljes mértékben támogatnak téged! Bármely feszültség, amelyet átélsz, miközben azon erőlködsz, hogy rátalálj a boldogságra az élet áramlatával szembeni vergődés.

Vizualizálj egy csodálatos, romantikus kapcsolatot egy nagyszerű társsal.

Azt üzenik az Égiek, hogy a mai napon bekövetkezhet az, amit már egy ideje szeretnél megvalósítani.

Az őrangyalod most is Veled van és hall Téged. Legyél nyitott mások ajándékaival és segítségével szemben. Ezért a Neked szánt pegazust kérd az Égiektől, hogy segítsen az életed változásai során biztonságban érezhesd Magad.

Rászolgáltál az Égiek támogatására, szeretetére és figyelmére. Az IstenNő és az angyalok azt akarják, hogy tudd: Legyél nyitott, amikor az IstenNő segítsége rendhagyó, csodálatos módon megvalósul az életedben.

Mint mindenkinek, neked is sok lelki társad van: olyan létezők, akikkel valamiféle titokzatos lelki kapcsolatban és életútban osztozol. Szeretetteljes embereket, kapcsolatokat és körülményeket vonzz be – amit feltétlenül megérdemelsz!

A hárításaid megakadályozzák, hogy beengedd a szeretetet az életedbe. Minden, amire valaha vágytunk, most magától megvalósul. Lehetséges, hogy ezt bár hálásan, mégis érzelmek nélkül mint új belső igazságunk részét fogadjuk el.

Zenéljünk, ha dallamok élnek bennünk, gyógyítsunk szeretetünkkel, osszuk meg másokkal gondolatainkat és ösztönző erőnket.

Tudatosítsuk, hogy mi magunk döntöttünk úgy, hogy életünkben nagyobb teret engedünk érzéseinknek, és odaadóan rábízzuk magunkat az isteni tervre. Problémáink és gondjaink miatt talán elképzelhetetlennek tűnik, hogy örömöt, szeretetet és kreativitást hozzunk az életünkbe.

Próbáljuk meg felismerni, milyen félelem tart vissza bennünket attól, hogy a spiritualitást beépítsük a mindennapokba, és miért zárjuk ki a fényt az életünkből. Az angyalok segítenek kibillenteni téged abból az állapotból, amelyben arról panaszkodsz, hogy olyan emberek áldozata vagy, akik irányítanak téged.

Útmutatást kérhetsz az angyaloktól, hogy segítsenek megnövelni spirituális frekvenciáidat, hogy hasonló természetű társat vonzz.

A lelki társak azzal a céllal testesülnek meg, hogy a kölcsönös spirituális és személyes fejlődés érdekében találkozzanak egymással.Megérdemled, hogy olyan kapcsolatban élj, amelyben kölcsönös megbecsülés és vonzódás uralkodik.

Vedd észre az Égi üzeneteket, akár külső forrásból, akár megérzésként érkeznek, mert az Égiek munkálkodnak a fátyol mögött, és mindennek a lehető legjobb vége lesz. Élvezd minden percét annak az időszaknak, amíg a régóta dédelgetett álmaid megtörténnek. Ahogy a terveid követve cselekszel, észreveszed, valamennyi cseppben ott az egész tenger.

Fontold meg a mai napi angyalmágia részét képező megerősítését: Megérdemlem, hogy szeressenek.
Index