Skip to content

Öt jele annak, hogy mégsem az ikerlángodat találtad meg

A hamis ikerlángok olyan emberek, akiknek ugyanolyan energiamintázatuk van, mint neked, de csak azért lépnek be az életedbe, hogy katalizátorként szolgálj az ő saját szellemi növekedésükhöz.

Ezek a hamis ikerlángok elég fejlettek ahhoz, hogy utánozzák a metafizikai energiatesteket, tükrökként jelenjenek meg a tiéd előtt. De a kapcsolat végén lemerültnek, elveszettnek, sajnálatra méltónak, sőt értéktelenek érzed magad.

Más esetekben éppen Te látsz bele olyat a másikba, ami nincs ott, mert Te akarod különleges, karmikus kapcsolatnak látni azt, ami egyszerű, hétköznapi fellángolás.

Ismerd meg azt az öt tünetet, ami azt jelzi, az illető mégsem az ikerlángod

1. Lemerülsz energetikailag a jelenlétében

Ennek a jelnek kéne a leghangosabb riasztócsengőként szólnia a lelkedben. Az igazi társad megújítja az energiáidat és megfiatalít. Feltölt és jó érzéseket kelt benned.

A hamis iker érzelmileg leereszt, zavartnak, fáradtnak vagy aggódónak érzed magad ok nélkül. Ilyen szempontból leginkább egy mérgező embernek számít.

Öt jele annak, hogy mégsem az ikerlángodat találtad meg
Öt jele annak, hogy mégsem az ikerlángodat találtad meg

2. Számos szerencsétlen esemény következik be az első találkozó előtt

A gumiabroncs leereszt vagy defektet kap, sőt nem is indul az autód, egy csésze kávét vagy teát öntesz magadra, összetörsz egy üveget, vagy bármi más tárgyat – mindez biztos jele annak, hogy nem kéne találkozni vele.

3. Üresnek érzed magad a másik nélkül

Nem szabad összetéveszteni az ikerláng szerelmet a mezei vágyakozással! Hamis ikerláng kapcsolatban üresnek érzed magad, amikor a másik nincs körülötted.

Úgy érzed, mintha nem szeretnéd magad, ha ikerlángnak hitt személy nem mutatja ki aktívan, hogy szeret téged.

4. Érzelmileg nem érhető el

Úgy érzed, Te mindent megadsz a másiknak, érzelmileg nyitott és elérhető vagy, keményen dolgozol rajta, hogy minden működjön. Mindeközben a partnered távolságtartó és nem keres téged, nem nyit feléd.

A hamis ikerláng nem fog valódi érzelmi támogatást nyújtani, sőt könnyen feldühödhet, esetleg menekülőre foghatja, ha túl erős érzelmeket mutatsz felé.

5. Már nem részei a mindennapoknak

Ez a legtisztább jele annak, hogy a fellángolásod miatt tévhitbe ringattad magad. Garantáltan nem az ikerlángod az illető, ha már egy ideje együtt vagytok, elkezdtétek megismerni egymás napfényes és árnyékos oldalát, ébredtetek párszor egymás mellett – majd hirtelen azt veszed észre, hogy az illető nem keresi a kapcsolatot veled, nem akar együtt lenni, sőt továbblépett.

Ebben az esetben a kapcsolatotok – bármilyen unalmasan is hangzik és bármilyen sekélyesnek is tűnik – sima, egyszerű emberi kapcsolat volt. Ideje neked is továbblépned!

Gondolatok az ikerlángnak nevezett jelenségről

Az ikerláng témája pár éve fellángolt, majd el is csitult – hogy stílszerű legyek. Ám jogunk van-e megítélni azt, hogy valaki elhiteti magával, az ő szerelme aztán extra különleges?

Természetesen nincs jogunk megítélni azt, ha valaki azt állítja, neki ikerláng szerelme van. Ha abban akar hinni, hogy az ikerlángja az illető, hát higgyen benne. Végül is van, aki abban hisz, hogy nincs lélek, más meg abban, hogy hatezer éve teremtették a világot, szóval miért ne?

Viszont jogunk van kételkedni abban, hogy az ikerlángja az illető

Érted a különbséget? Nincs jogunk elvenni a hitét, ugyanakkor jogunk van a saját nézőpontunkhoz. Ha pedig az illető a nyilvánosság elé tárja a problémáját, és véleményt kér, akkor nincs oka megsértődni azon, ha valaki leírja, az jó eséllyel nem az ikerlángja.

Még nem tűnt fel, hogy az ikerlángos dolog szinte csak nőket mozgat meg? Nézzetek szét ezekben a csoportokban, tíz emberből kilenc nő.

Nem azért, mert spirituálisan fejlettebbek a férfiaknál. Sokkal inkább azért, mert a nők egy része mindig is szerette, ha az ő szerelmük Az Igazi Mindennél Tökéletesebb Isteni Rendeltetésű Szent Karmikus Gigaszerelem.

Mert, ugye, a sima szerelem az uncsi, főként, ha valaki ezoterikus érdeklődésű…

Aztán valahogy sorra koppan a többség, mert kiderül, hogy csupán bele akarták látni az Igazi Mindennél Tökéletesebb Isteni Rendeltetésű Szent Karmikus Lángot.

Állítom, hogy ezredannyi „ikerláng” kapcsolat létezik, mint ahányan annak akarják látni a saját fellángolásukat.

Eleve az, hogy ikerláng, a duálpár modern kiadása, mondhatni, újabb rókabőr lehúzása. Egy platóni téveszméből ered az egész, amely szerint a lelkeket anno kettévágták és így lett férfi és női lélek.

Szóval nincs ilyen, hogy ikerláng vagy duálpár

Olyan van, hogy egy lélekcsalád lelkei már régóta haladnak együtt és rendkívül mély, szoros kapcsolat alakul ki közöttük. Ha egy inkarnációban a szerelmet választják, akkor érezhetik úgy, hogy „megtalálták a másik felüket”.

Mert abban a leszületési körben ténylegesen ezt akarják megtapasztalni. És tényleg közel állnak egymáshoz. Mert egyazon lélekcsaládba tartoznak.

Ám ez nem ikerláng. Bár tudom, hogy az sokkal jobban hangzik.

Index