Skip to content

Koronavírus-járvány a Tau szemszögéből, avagy a valódi pozitív gondolkodás

A koronavírus-járvány olyan megpróbáltatásokat és feladatokat teremt, amelyekett a Tau módszer szempontjából elsősorban tudati szinten kezelhetünk hatékonyan.

A COVID-19 valós járvány, sőt pandémia, azaz világjárvány. Mondhatni, a spanyolnátha centenáriumára emlékezhetünk vele, habár az 1918 és 1919 során dühöngött a Földön és magával vitt 25-50 millió embert, akik a világháború pusztítását még túlélték.

A koronavírus-járvány azonban nem influenza: egészen másként pusztít

A mostani világjárvány egészségügyi bemutatásától eltekintek, hiszen hacsak nem most ébredsz fel egy fél éves kómából, nagyjából mindent tudsz róla.

Tény, hogy hasonló egy influenzához, ám fertőzőbb, a tünetei durvábbak, és tízszerese a halálozási aránya is. Tény az is, hogy még nincs védőoltás ellene és csak kísérleteznek gyógyszerekkel, amik hatásosak lehetnek. Tény, hogy hatalmas felelőtlenség félvállról venni.

Ugyanakkor az is tény, hogy fejben dől el, miként reagálunk a kialakult helyzetre

A vírus akkor is terjed, ha nem tudsz róla, vagy úgy hiszed, védve vagy. Nem erről beszélünk. A Tau módszertana a valóságra épül, nem a valóság tagadására vagy olyan illúziókra, hogy ha elmondasz két számsort, vagy karkötőt viselsz, akkor megmenekülsz.

A vírusok ellen kevés az energetikai védelem

Nem fogsz. Ez ellen aligha védenek. Ugyanis a vírus több mint káros információ: anyagi hordozóval is rendelkezik.

Az energetikai védelmek az energetikai hatások ellen óvnak. Attól, hogy rámondasz két védelmező varázsigét meg ráírsz öt számsort az autódra, ha nekihajtasz vele a falnak 70 km/h sebességgel, csúnyán összetöröd a járműved.

A vírusokkal ugyanez a helyzet. Anyagi komponenssel is bírnak (fehérjeburok, RNS), és a káros kódot anyagi hordozón juttatják be. Tehát szükséges a fizikai síkon is a védelem.

Na, hát a karkötők, medálok és számsorok erre alkalmatlanok.

A tudat irányítja a testet

Ami viszont valóban hatásos lehet, az a tudat programozása. Az immunrendszer akkor tud hatékonyan fellépni bármilyen kórokozóval szemben, ha tudja, mit reagáljon.

A vírusok ellen antitesteket termel, de csak akkor van esélye, ha már azelőtt ismeri a „receptet”, mielőtt megbetegedne.

Mert máskülönben sokfrontos háborút kell vívnia és hiába kezdené el a termelést, ha addigra a test feladja a küzdelmet.

A tudat viszont képes ezen változtatni: ha eleve úgy állunk hozzá, hogy egészségre programozzuk magunkat, lecsökkentjük a stresszt egészséges szintre és tudatosan figyelünk testünk jól-létére, akkor a kórokozókkal szemben is ellenállóbbak lehetünk.

Mi a legokosabb, amit a jelen helyzetben tehetünk – magunkért? A pozitív gondolkodás!

A pozitív gondolkodás bizonyos hurráoptimista mákonyárusok és tévtanítók szerint az, hogy zárjunk ki minden negatívumot, csak pozitív dolgokra gondoljunk, sőt tilos rossz dolgokra gondolni, mert akkor jaj neked.

Ez a félelem-központú, abszolút hibás irány!

A valódi pozitív gondolkodás tömören ennyi

„Bármi rossz is történik, kihozom belőle a legjobbat”

Ha ezt képes vagy elsajátítani és e szerint élni, akkor onnantól kezdve folyamatosan csodáknak leszel tanúja. Mert a gondolkodási alapsémád onnantól megoldás-központú lesz, probléma-központúság helyett.

A probléma-központú gondolkodás elkerülésre, tagadásra, elfojtásra épít. Mert a probléma: káros.

A megoldás-központú gondolkodás építésre, integrálásra, haladásra épít. Mert a feladat: hasznos.

Figyeld meg nagyon alaposan: nem azt mondja a Tau módszertana, hogy ezek a feladatok jók!

Egy törött lábujj, egy elvesztett állás, egy balesetes autó, egy visszautasítás aligha vált ki jó érzelmeket.

Ám mindezen események lehetnek hasznosak. Például a kirúgással olyan helyzetbe kerül az illető, hogy lehetősége teremtődik végre álmai hivatásának élni, vagy sokkal jobban fizető állást kereshet.

A mostani járványt is használd fel arra, hogy a legtöbbet és legjobbat hozd ki a helyzetedből.

Mert most az embereknek lehetőségük válik arra, hogy átértékeljék, mi fontos igazán. Nem a liszt meg a vécépapír!

A kapcsolatok, a barátságok, a figyelem, a közös gondolkodás és az összefogás.

A Ta szempontjából most lehetőséget kapott az Emberiség, hogy jobbá váljon. Teljesebbé.

Így programozd a tudatod járvány idején a Tau módszerével

A legelső és legfontosabb, hogy tartsd be a távolságtartás és a járványtani intézkedések szabályait. Ezzel önmagában minimálisra csökkented annak a lehetőségét, hogy elkapd a betegséget.

A második lépés a napi meditáció, vitamindús étrend és elengedő pihenés. Ezekkel természetes úton erősíted az immunrendszered.

A harmadik lépés a Tau-meditáció alkalmazása. Ennek során az alábbi mantrával hasd át a tudatmeződet:

„Egészséges vagyok, mert szeretem magam, és a legjobbat akarom magamnak.”

Mindezt kombináld a Forrás-esszencia behívásával, hiszen tudod: ez segíti a teremtés munkáját!

Arra felhívjuk a figyelmet, hogy a Tau elsősorban nem energiagyógyászati módszer. A Tau célja a tudat felemelkedése, a teljes élet megélése.

Azt se állítjuk, hogy a Tau módszere meggátolja a betegségek terjedését vagy meggyógyítja azokat. A Tau módszertanának alkalmazása nem helyettesíti az orvosi ellátást!

Azt állítjuk, hogy a Tau módszerének használatával lehetőség nyílik arra, hogy jobbá, teljesebbé válhasson az életed, kiteljesedhess és boldogságban élhess.

Ha bármi tünetet észlelsz, fordulj orvoshoz, de telefonon keresztül! Vigyázz magadra és a környezetedben élőkre és igenis vedd komolyan: világjárvány van.

Forrás: tauportal.hu

Index