Skip to content

Válassz egyet a 9 angyali fából, és tudd meg, mi rejtőzik a lelked mélyén!

Válassz egyet a 9 angyalfa közül, hogy megtudd, mi rejtőzik a lelked mélyén!

A kilenc angyali fa egy olyan személyiségteszt, amely képes felszínre hozni a lelked eldugott zugában rejtező, valódi énedet

Mindössze annyit kell tenned, hogy a megérzésedre hagyatkozva kiválasztasz egyet a kilenc fa közül és máris megtudhatod, ki is vagy valójában.

Válassz egyet a 9 angyali fa közül
Válassz egyet a 9 angyali fa közül

Ha az 1. fát választottad

Alapvetően befelé forduló ember vagy, sok ambícióval. Kíváncsi vagy, de ritkán nyitsz mások felé. Meg akarod találni a magyarázatot minden mögött, mi folyik a világban. Kedveled az egyedüllétet, de valahol zavar, ha nem vesznek észre az emberek..

Ha a 2. fát választottad

Tűz lobog a lelkedben, igazi optimista vagy, aki hisz a holnapban, a becsületben és a kedvességben. Olyan személy vagy, akinek fontos a jóság és az is, hogy akadjon néhány csodálója. Erős személyiség vagy, aki általában tudja, mit akar, és mindig kész vagy harcolni, hogy megvalósítsd az álmaidat.

Ha a 3. fát választottad

Igyekszel megtalálni az egyensúlyt a gondolkodás és az érzelmek között. Eléggé befelé forduló ember vagy, akinek fontosak a közeli barátok és a család, akivel szeretsz sok időt tölteni. Az akadályok sosem ijesztenek meg, mindig él benned a remény, hogy végül a jó és az igazság győz.

Ha a 4. fát választottad

Sokan úgy tartják, irigylésre méltó az intuíciód. Akik ismernek a környezetedben, azok különleges emberként tekintenek rád. Ha szeretsz valakit, akkor örökké, és teljesen elkötelezed magad a partnered felé. Kiemelten fontos számodra a család, a szeretteidért mindent megteszel.

Angyali meditáció egyenesen a telefonodban!

Küldd el nekünk Messengerben, hogy meditacio és máris kezdődhet az égi meditáció

Kattints ide

 

Ha az 5. fát választottad

Természetes vezetői képességekkel bírsz. Erős személyiség vagy, és mindenki annak lát a környezetedben. Sokan csodálják és irigylik ezeket a tulajdonságaidat. Mindig az igazságosságra törekszel és a hatalom számodra csupán eszköz, hogy megváltoztasd a dolgokat.

Ha a 6. fát választottad

Romantikus alkat vagy, aki inkább álmokat sző, mint hogy a nyers realitással kelljen foglalkoznod. Szíved mélyén hiszed, hogy a történet mindig happy enddel végződik. Szívesen hozol áldozatot másokért, szeretsz segíteni. Önzetlen vagy, aki úgy véli, hogy igenis lehet jobb világot építeni.

Ha a 7. fát választottad

Egyensúlyra törekszel minden helyzetben. Szereted higgadtan élni az életed, mert néha úgy érzed, a környezetedben Te vagy az egyetlen, aki tudja, hogy a stressz nem segít senkinek. A döntéseket nyugodtan szereted meghozni, kissé hosszadalmasan, mert mindent mérlegelsz, pontosan azért, mert tudod, mennyire fontos megtalálni az egyensúlyt mindenben.

Ha a 8. fát választottad

Folyton tele vagy energiával, nagyon szereted a pörgést, de legalábbis a változatosságot. Fontos számodra, hogy mindig sok barátod legyen, és az, hogy az emberek jól érezzék magukat a környezetedben – miközben te sem mondasz le semmiről. Alapvetően optimista, pozitív ember vagy, aki mindig félig telinek látja a poharat.

Ha a 9. fát választottad

Kaland, kaland minden mennyiségben! Lelked mélyén igazi lázadó vagy, akit megöl a szürkeség, egyhangúság, kiszámíthatóság. Inkább megijedsz, de nem vagy hajlandó félni és ezért teljes lángra csavarva éled az életed. Kevés igazi barátod van, mert kevesen bírják a tempót – ugyanakkor titkon legalább egy olyan földhözragadt, „unalmas” barátod, rokonod van, akit azért szeretsz leginkább, mert a biztos pontot jelenti az életedben.

Forrás: aureion.hu

Index