Skip to content

A 3 legjobb Tarot-kártya kirakás 2021-re

Hatalmas várakozással nézünk 2021 elé. Van valami igazán inspiráló egy új évben, kiváltképp, ha az 2020-at követi. A Tarot pedig most is kéznél van, hogy segítsen a mindennapokban.

A szilveszter és az újév az új kezdetek szimbolikáját hordozza, a visszaállítás és az újrakezdés esélyét. Lehetőség új, tudatos döntések meghozatalára a meggyőződéseddel, viselkedéseddel és határaiddal kapcsolatban. Az év ezen időszakának energiája igazán varázslatos!

A Tarot segít a mindennapokban

Könnyű lehet azonban elfelejteni mindazt a varázslatot és ihletet egész évben, mivel a csoda-pillanat helyét átveszi a mindennapi élet szürke egyformasága. Az események és történések (mind a földi, mind a kozmikus) által sokan elfeledkeznek a tudatosan kitűzött szándékaikról, és túlélési módba váltanak.

Ennek nem kell így lennie! Folyamatosan két egészen hatékony eszköz áll rendelkezésre, hogy csodálatos évet teremthess magadnak: az intuíciód (szívtudatosságod) és Tarot. Amint megszokod, hogy mindennap használd a Tarot kártyákat és a megérzésed, máris hatalmas változást jelent majd 2021-ben.

A 3 legjobb Tarot-kártya kirakás 2021-re
A 3 legjobb Tarot-kártya kirakás 2021-re

A három legjobb Tarot kirakás 2021-re

Azt szeretném, ha 2021 az eddigi legjobb éved lenne, ezért kiválasztottam Neked azt a három Tarot kártya kirakási módot, amelyeket az év során bármely kulcsfontosságú időpontban bátran használhatod.

Ezt a három kirakást arra szánták, hogy segítsen rendszeresen igazodni a Főpapi energiához, és tudatosan létrehoznod a vágyott életed. Mentsd ezt az oldalt a böngésződ könyvjelzői közé, és térj vissza ide egész évben, ha ismét végig akarod olvasni az egyes kirakási módokat!

Mielőtt rátérnénk a kirakási módok bemutatására, beszéljünk a 2021-es év energiáiról.

2021 a Főpap éve

Tarot szemszögéből nézve ez a Főpap éve (2 + 0 + 2 + 1 = 5 = 12). 2021-ben itt az ideje a hit világára építve, a vallásos bizonyosságból eredő mély reménnyel szemlélni a világot.

A Főpap hitének ereje vonatkozik saját önbizalmunkra, életünk mélyebb értelmébe vetett hitünkre, és az ebből fakadó, a jövőbe vetett bizalmunkra is. A kártya ezen kívül az etika és az erény útmutatója, valamint morális értékrendünkből eredő személyes szándékainkat is jelképezi.

Vértezd fel magad a lelki tanítók tanításaival. Keresd egy spirituális tanár vagy ezoterikus tanító jelenlétét. Kerülj bele csoportokba személyes növekedésed érdekében. Légy őszinte, nyitott és befogadásra kész ezekben a csoportokban. Figyelj oda a szíved jelzéseire!

Emlékezz rá, hogy a Tarot ragyogó eszköz az intuíciód fejlesztéséhez. Ha naponta használod a szívtudatosságodat, hasonlóan a meditációhoz vagy a testmozgáshoz, akkor ez tovább erősíti és még nagyobb hasznot hoz a számodra!

1. Tarot kirakási mód: a Napi kártyahúzás

Annak ellenére, hogy ez „technikailag” nem egy Tarot-kirakás, ide sorolom a Napi kártyahúzást, ​​mert ez az alapvető tevékenység, hogy kapcsolatba lépj intuícióddal és növeld az önbizalmadat a Tarot használatával.

Ráadásul, ha egy ilyen rituáléval kezded a napot, akkor sikerrel indulsz – jobban fogod tudni, mit szeretnél manifesztálni, és több céltudatossággal és tisztább szándékkal fogod végigvinni a napodat.

Ha naponta végzed el ezt a kis szertartást, akkor észre fogod venni, hogy intuíciód egyre erősebbé válik, élvezetesebbé teszi az életet és felhatalmaz arra, hogy a kívánt életed éld végre.

2. Tarot kirakási mód: Elengedés és továbblépés

Az Elengedés és továbblépés egy gyönyörű kirakás, amely segít Téged abban, hogy könnyedén haladj az utadon az egész év során.

2. Tarot kirakási mód: Elengedés és továbblépés
2. Tarot kirakási mód: Elengedés és továbblépés

Amikor a dolgok nehézzé válnak, és nehéz átlátni a pillanat zűrzavaros érzelmi káoszán, ez a kirakás segít abban, hogy a negatív érzések fölé emelkedj, és visszatérítsd életedbe a pozitivitást és az új kezdeteket.

 1. Mit érzek most?
 2. Miért érzem olyan erősen?
 3. Hogy engedhetem el ezt az érzést?
 4. Mivé alakul át ez az érzés?
 5. Miként emelkedhetek fölé?
 6. Mi jellemzi az új kezdetet?
 7. Mit tanultam ebből az érzésből?

A kártyák üzenete:

Ez egyike azoknak a ritka Tarot-kirakásoknak, amelyeket a nagyon érzelmes, sőt érzelgős időszakokban javallott használnod, miközben az érzéseid még mindig nagyon „nyersek”. Segíteni fog abban, hogy békét teremts jelenlegi létállapotodban, és kijuss ebből az érzelmi kavargásból.

3. Tarot kirakási mód: Újhold-kirakás

Az újhold mindig egy új kis-ciklus kezdete, így tökéletes alkalom arra, hogy kifejezd legnagyobb vágyaidat.

3. Tarot kirakási mód: Újhold-kirakás
3. Tarot kirakási mód: Újhold-kirakás

Ezen élénk, varázslatos energiák idején használd az Újhold Tarot-kirakást arra, hogy gondosan elvesd mindannak magvait, amiket manifesztálni szeretnél az életedben, hogy életre keltsd céljaidat és álmaidat.

A kártyák üzenete:

 1. Mit engedjek el?
 2. Hol tartok most?
 3. Mi növekszik bennem?
 4. Mit volna célszerű manifesztálnom?
 5. Hogyan válthatom valóra álmaimat?
 6. Milyen erőforrások állnak rendelkezésemre mindehhez?
A kártyák üzenete
A kártyák üzenete

Nagyszerű kirakás, amit havonta érdemes alkalmazni. Naplót is vezethetsz az eredményekről, hogy visszanézhesd később, mikor és miként szökkentek szárba az elvetett teremtés-magvak.

A 2021-es évben történő eligazodásodnak nem kell nehéznek lennie! Ragaszkodhatsz céljaidhoz és szándékaidhoz, vagy akár tudatosan el is engedheted azokat, ha már nem szolgálnak tovább. Dönts mindig úgy, hogy kapcsolatba lépsz intuícióddal a Tarot-kirakások révén!

Ismerd meg részleteiben az összes Tarot lap értelmét! Gyere és vegyél részt az online Tarot tanfolyamunkon, ahol Magyarországon eddig sosem oktatott részleteket és a Tarot valódi titkait ismerheted meg.

Dr. Peter T. Sinclair

Forrás: tauportal.hu

Index